Neprospavane noći i menjanje pelena: Pobednik "Zvezda Granda" otkriva kako se snašao u ulozi oca (FOTO)

28.09.2021

07:15

0

Stefan je za 24sedam ispričao da li mu se promenio pogled na svet otkako je postao tata jednog dečaka i koliko pomaže supruzi u svemu

Neprospavane noći i menjanje pelena: Pobednik "Zvezda Granda" otkriva kako se snašao u ulozi oca (FOTO)
Copyright Printscreen Instagram/stefan_petrusic

Stefan Petrušić, pobednik pete sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", postao je otac prošle nedelje, 23. septembra, kada je na svet došao naslednik kome su ponosni roditelji dali ime Pavle. Za 24sedam pevač i advokat otkrio je kako se snalazi u novoj ulozi i da li pomaže supruzi u odgajanju naslednika.

- Supruga kaže da se odlično snalazim. Učim svakog dana uz njega, zajedno sa njom i uživamo u svakoj sekundi - kaže Stefan i otkriva da li su kod njih aktuelne neprospavane noći, kao i kod svih novopečenih roditelja:

- Jesu, naravno (smeh). Ali nam nisu naporne. Pavle voli da spava, tako da nam ostavlja po nekoliko vezanih sati sna u toku noći.

 

 

Mladi pevač, koji se takođe bavi i advokaturom, ističe za 24sedam da uredno menja pelene svom nasledniku.

- Pomažem u svemu. Prošao sam obuku još prvog dana i sada se Marija i ja dopunjujemo u svemu i radimo zajedno. Presvlačim ga, kupam, uspavljujem, sve što je potrebno u iskreno uživam da radim to - kaže Stefan, pa priznaje da bake i deke uskaču po potrebi:

- Uskaču kada je potrebno, ali se supruga i ja trudimo da budemo što samostalniji u vezi svih obaveza vezanih za Pavla.

 

 

Stefan nam je, na kraju, priznao da mu se promenio pogled na svet otkako je prvi put u naručju držao sina.

- Promenio mi se pogled na svet u potpunosti. Nisam znao da ovolika količina ljubavi i sreće može u životu da se oseti. One sekunde kada sam ga ugledao na slici istopio sam se, a kada sam ga uzeo u ruke više nisam želeo da ga spustim. Supruga i ja živimo svoju bajku sada i uživamo u njoj maksimalno - zaključio je Stefan.

 

 

Podsetimo, Stefan i Marija zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav u maju ove godine i to u Hramu Svetog Save, a s obzirom na to da je ona već bila trudna, to je bio samo jedan dodatan razlog da im sreća bude veća.

Stefan je postao poznat javnosti kada se takmičio u “Zvezdama Granda” 2010. godine, a nakon pobede je snimio album i duet sa Gocom Tržan. Iako se proslavio u ovom takmičenju, on nije želeo da odustane od školovanja, pa je završio Pravni fakultet i počeo da radi u jednoj advokatskoj kancelariji. Iako su mnogi mislili da se više ne bavi pevanjem, to nije slučaj, jer on uporedo radi oba posla, a kao advokat Stefan je čak zastupao i neke kolege.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike