Nikad nije bila mršavija! Zorana Pavić pokazala vitku liniju, smršala je 20 kilograma (FOTO)

24.09.2021

15:21

0

Sada sam se dovela u red, kaže pevačica

Nikad nije bila mršavija! Zorana Pavić pokazala vitku liniju, smršala je 20 kilograma (FOTO)
Zorana Pavić - Copyright Zorana Pavić ATAImages/Antonio Ahel

Zorana Pavić odavno je korigovala ishranu i smršala, a samo u poslednjih godinu i po dana smakla je čak 20 kilograma, te je sad "kao grančica".

Već neko vreme ona objavljuje na svom instagram profilu fotografije na kojima je utegnuta u farmerke, haljine i garderobu koja ističe obline. Ona je sada pokazala kako vežba, a nikada nije krila da je smršala uz rigoroznu dijetu koja ju je umalo koštala zdravlja. Zato je apelovala na sve da vode računa i da, zbog izgleda ne ugroze svoj život. Zorana je, dok se pridržavala posebne ishrane, išla i na vežbe, a sad je duhovito pokazala kako bez problema da uradite 100 ponavljanja za ruke i leđa.

Instagram printscreen/zourana_guevara
 

Njeni fanovi na Instagramu oduševljeni su novim izgledom pevačice, te komplimenti ne izostaju.

- Pišu mi uglavnom žene, da im dam savet. Ja sam ujedinila više stvari. Rigorozna varijanta me je koštala zdravlja, 12 dana nisam jela, koristila sam neke sirupe. Bilo mi je jako bitno da izgledam kako sam želela, to mi je pošlo za rukom, ali mi je bilo narušeno zdravlje. Promenila sam način života. Imala sam hormonski poremećaj, ali se sve dovelo u red. Sada sam ona stara - nova - rekla je Zorana, koja se viška kilograma rešila u periodu od osam meseci.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike