Boris Bizetić otvoreno o finansijskom stanju: Cvilim i plačem kad mi poštar donese penziju!

22.09.2021

19:29 >> 17:31

0

On ove godine, inače, obeležava pet decenija postojanja na domaćoj sceni, a novac mu, naglašava, nikad i nije bio prioritet

Boris Bizetić otvoreno o finansijskom stanju: Cvilim i plačem kad mi poštar donese penziju!
Copyright Boris Bizetić ,,Grand Magazin" printscreen

Boris Bizetić, poznati kompozitor, tekstopisac, glumac, voditelj, ove godine obeležiće pet decenija postojanja na domaćoj sceni. Tokom karijere, pisao je tekstove, ali ih i „poklanjao šakom i kapom” drugim pevačima, a sada, u 71. godini života, ne može da se pohvali finansijskom situacijom.

– Kada mi poštar donese penziju dugo ridam, plačem, cvilim i tako. Zabavno je – rekao je u poznatom stilu u „Grand Magazinu”, pa dodao da, kada mu stigne malo veća svota, „poljubi poštara u obraz”.

Boris Bizetić ,,Grand Magazin” printscreen

Finansije mu, priznaje, nikada nisu bile prioritet. S druge strane, nije mu žao što je davao pesme svima onima kojima bi zatrebalo.

– Nije mi žao što sam davao, ko god se javio, uvek sam davao pesme. To će biti čudno ovim današnjim generacijama, da tada niko nikom ništa nije plaćao. Pevač dobije pesmu od mene džabe, a ja onda, ako se ta ploča proda, dobijem preko računa svoj autorski honorar – objasnio je Bizetić.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike