Masimo Savić o ratu, dugovima i teškoj bolesti oca: Morao sam da vratim 20.000 evra!

14.09.2021

11:41 >> 11:42

0

Autor: Marija Mitić

Masimov otac preminuo je od leukemije kada je pevaču bilo tek šest godina, a veći deo života je bio slep

Masimo Savić o ratu, dugovima i teškoj bolesti oca: Morao sam da vratim 20.000 evra!
Copyright Masimo Savić, Foto: ATAImages/ A.A.

Pevač Masimo Savić prisetio se detinjstva i teških trenutaka sa kojima se jedva izborio.

Naime, njegov otac imao je velikih zdravstvenih problema. Pored toga što je bio slep, imao je i leukemiju od koje je preminuo kada je pevač imao šest godina.

– Odnos između mojih roditelja je bio romantičan i turbulentan. Oni su se upoznali kada je on bio slep, pre operacije. Mislili su da neće preživeti tu operaciju, ali jeste. Nije video do 61. godine kada su se upoznali. Uz vrlo jaku dioptriju je progledao i preživeo. Rekao je mojoj majci: ”Mogu li ja vas da posetim, kada progledam i da se venčamo” i tako je i bilo – rekao je pevač pa progovorio o njegovoj smrti.

Masimo Savić, Foto: ATAImages/ A.A.

– Rastavila ih je bolest, dijagnostikovali su mu leukemiju, on se uplašio i samo je otišao i umro. Samo je otišao. Neko vreme nismo znali gde je. Otkrili smo da živi sa nekom ženom, koja takođe umire od raka. Strašno ga je pogodila ta bolest, mene takođe. Mislio sam da će prebroditi to. Svaki put za moj rođendan je slao poklone limuzinom. Mnogo toga nisam stigao da mu kažem. Bili smo strašno vezani dok je bio tu. Umro je kada sam imao 6 godina, tako da sam tek kasnije od njegovih prijatelja saznao sve o njemu.

Masimo je otkrio koji je bio najveći dug koji je napravio.

– Dugovao sam dvadesetak hiljada evra. Ja taj kredit nisam ni osetio. Finansijski period me je dotakao nešto malo. Dosta sam uštedeo, naučio sam biti stub svoje porodice – rekao je Savić.

Masimo Savić sa suprugom Eni, ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač se naposletku prisetio i rata, pa otkrio šta je naučio iz tog teškog perioda.

– Mnogi su me ujedali, ali sam na cilj došao bez i jednog otkinutog komada. Mnogi su pokušavali da mi stanu na put. Za vreme rata je bilo svakakvih insinuacija. Rat je na mene ostavio dubok utisak. Naučio me je da ne dajem poverenje tek tako i da čuvam svoj mali krug velikih ljudi, to su oni što mi staju u zagrljaj. Moja ćerka, žena i pas. Moja najveća ljubav je moja supruga – zaključio je Masimo u emisiji Premijera- vikend specijal.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike