Ben Aflek o poročnoj mladosti: Imao sam loše iskustvo s marihuanom

25.11.2020

21:46 >> 21:50

0

Glumac je morao da se pretvara na pauzama između snimanja dok su drugi pušili

Ben Aflek o poročnoj mladosti: Imao sam loše iskustvo s marihuanom
Copyright Profimedia

Popularni američki glumac Ben Aflek već je pričao o problemu koji ima sa alkoholom, a sada je priznao da je u mladosti imao loše iskustvo sa marihuanom.

Melisa Merz je u novoj knjizi „Alright, Alright, Alright: The Oral History of Richard Linklater’s Dazed and Confused” pisala o tome šta se dešavalo na setu filma, a Alflek je u njoj ispričao da je morao da se pretvara da puši marihuanu dok su kolege sa kojima je snimao to radile.

– Imao sam loše iskustvo sa marihuanom sa 15 godina – imao sam disocijativni panični napad. Zato sam pušio travu samo kad su to radili i svi drugi, tačnije pretvarao sam se da pušim. Nije mi se dopadala marihuana – rekao je on u knjizi.

Osim toga, u knjizi piše i da su njegove kolege sa snimanja često pravil žurke, a da je tada za njega to bilo neobično.

– Nisam mnogo pio tada. Alkoholičar sam postao mnogo kasnije i sada se lečim, a tada je situacija bila drugačija. Bio sam i nervozan zbog toga i pitao se „treba li da pijemo pre sutrašnjeg snimanja”. Neki ljudi su bili i “naduvani” i pijani dok su radili – rekao je on u knjizi.

PROČITAJTE JOŠ:

Umesto od Maradone, na Tviteru se opraštaju od Madone? (FOTO)

Ovako Điđi Hadid uživa s dvomesečnom ćerkom: Na Instagramu ju je prvo krila kako je znala i umela, a sad se već opustila! (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike