Izdržava šestoro dece, troškovi su mu više od 1.300 evra! Baja Mali Knindža kaže da je mađioničar!

15.09.2021

11:41 >> 12:19

0

Pevač retko govori o privatnom životu, te je po prvi put govorio o finansijama koje su mu neophodne za brojnu porodicu

Izdržava šestoro dece, troškovi su mu više od 1.300 evra! Baja Mali Knindža kaže da je mađioničar!
Baja Mali Knindža - Copyright Baja Mali Knindža, Antonio Ahel/ATAImages

Mirko Pajčin, popularan kao Baja Mali Knindža, ima brojnu porodicu, tačnije šestoro dece koju treba izdržavati, te je sebe nazvao mađioničarem.

Baja je ispričao do sada manje poznate detalje iz života, u koje spadaju i veliki troškovi za osmočlanu porodicu poput njegove.

– Promenio sam se kada sam stekao veliku porodicu, imam šestoro dece. Ja smatram sebe mađioničarem. Samo vrtići i troškovi preko 1.300 evra mesečno. I eto, opet nigde nisam zakasnio. Malo više se sada bavim sa mlađima. Oni imaju sada dve, tri godine. Pre nisam imao vremena mnogo za decu, pogotovo za ove starije. Najstarija Smiljana ima 24 godine – rekao je on.

– Svi su talentovani, samo ja to ne potenciram. Ljiljana je u sportu, teniserka. Smiljana je pri medicini, a Nenad uči saobraćaj, kao i ja što sam. Nikad nisam voleo školu, ali eto, nisam mogao ni da verujem da je moj sin upisao isto što i ja. Anđela je isto dobra, ona radi produkciju. Biće odlična. To mi je najmlađa ćerka – otkrio je folker detalje o svojoj deci.

On je ispričao i kako je počeo da se bavi pevanjem.

– Nikome se nisam zamerio i mnogim sam pevačima pomogao da naprave karijeru. Rođa Raičević je bio moj drug i on je prepoznao moj talenat – otkrio je Mirko u emisiji “Pod sjajem zvezda”.

Podsetimo, danas je na društvenoj mreži Tviter osvanuo snimak Baje Malog Knindže i Milorada Dodika, za koji je ćerka bivšeg predsednika Republike Srpske, Gorica, rekla da je organozovana proslava u čast novog člana njihove porodice.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike