Saslušan Vladimir Kecmanović, svedok u slučaju Bjelogrlić-Antonijević: Nije bilo dobacivanja!

16.09.2021

13:20

0

Pisac tvrdi da se glumac i reditelj nikad ranije nisu susreli, osim jednom na deset metara razdaljine

Saslušan Vladimir Kecmanović, svedok u slučaju Bjelogrlić-Antonijević: Nije bilo dobacivanja!
Copyright Dragan Bjelogrlić, Vladimir Kecmanović, Gaga Antonijević, ATA Images/Printscreen

Pisac Vladimir Kecmanović danas je saslušan u tužilaštvu u Nišu, kao svedok  u sudskom procesu koji se vodi zbog nasrtaja reditelja i glumca Dragana Bjelogrlića na kolegu Predraga Gagu Antonijevića.

Kecmanović je sporne večeri sedeo za stolom sa Gagom, kada se Bjelogrlić najednom pojavio i počeo da ga udara, a šta je tačno ispričao o incidentu nadležnim organima, pisac je ispričao za 24sedam.

— Bio sam za stolom sa Predragom Antonijevićem, tada je Dragan Bjelogrlić došao i udario ga. Onda je nastalo neko koškanje. Dok sam prišao, Bjelogrlić je nastavio da ga udara – rekao je pisac. On je ispričao i da li je prethodno bilo dobacivanja na račun glumca kao što je izjavio.

Vladimir Kecmanović nakon saslušanja, 24sedam

— Nije bilo dobacivanja, ja sam bio sa Antonijevićem ceo dan – kategorično tvrdi pisac i dodaje:

— Pošto sam svedok u ovome ne bih ništa mnogo komentarisao, pošto je stvar svakako ružna.

Njegov iskaz danas je trebalo da razjasni da li je bilo dobacivanja na račun Bjelogrlića pre nego što ga je fizički napao pesnicama. Na pitanje da li je među kolegama bilo ranije provokacija, Kecmanović kaže da dvojica reditelja nikad nisu ranije imali priliku da se sretnu.

Dragan Bjelogrlić, 24sedam/Maja Kostić

— Tako da ne može da bude provokacija, ako ne računate razmak od deset metera na kom su se samo jednom našli. To bi valjda tada i ostali čuli – zaključio je Vladimir.

Danas bi trebalo i Katarina Radivojević da bude saslušana povodom ovog slučaja.

Dragan Bjelogrlić, Printscreen Twitter/Pluton
@Pluton45873221

Podsetimo, 23. avgusta Bjela je priveden pod sumnjom da je u ranim jutarnjim satima u niškom hotelu “Ambasador” napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu.

Nakon što je dobio batine od Bjelogrlića, Antonijević se oglasio i ispričao kako se sve odigralo.

Predrag Gaga Antonijević, TV Pink Printscreen

– Nisam mogao da se pomerim jer sam praktično ležao, to je bilo divljački. Šokantno… Ja sam samo 2016. godine obelodanio prepiske, jer mi je nudio mito, to je otišlo u tužilaštvo i razotkriven je njegov način funkcionisanja. Posle mu je smetao film ”Dara iz Jasenovca”. Njemu je važno da ode na Sarajevo Film Festival, meni nije. Zvali smo policiju, to ide u tužilaštvo, snimci postoje. Nismo imali verbalni kontakt pre toga. Imam podlive, bio sam vreća za udaranje, nisam imao šanse da se pomerim. Kakva odbrana? Šta sam mogao da uradim? – rekao je tog dana reditelj.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike