Uslišili su njen apel! Karleuša javno zahvalila ministru Nedimoviću (FOTO)

16.09.2021

14:01 >> 14:04

0

Autor: Marija Mitić

Preko 1.000 ugroženih životinja na Suvoj planini dobilo je pomoć

Uslišili su njen apel! Karleuša javno zahvalila ministru Nedimoviću (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša juče je apelovala na nadležne organe da reaguju i hitno pomognu ugroženim životinjama na Suvoj planini, nakon što je dobila fotografije na kojima se vidi da oko 1.000 njih nema vodu.

– Hitno! Preko 800 krava i 200 konja nema vodu na Suvoj planini. Na slici vidite kravu koja je na kolenima kako bi dohvatila vodu koju su dobri ljudi sipali iz balona! Apelujem i molim nadležne, molim dobre i sposobne ljude iz tog kraja da hitno reaguju – objavila je pop zvezda na Instagramu.

Jk, objava na Instagramu, Printscreen Instagram/ Karleusastar

Dan kasnije, odnosno danas, Jelena se ponovo javno oglasila o ovoj temi, sa obaveštenjem da je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović reagovao, na čemu mu je srdačno zahvalila.

– Hvala ministru poljoprivrede na brzoj reakciji. Stvarno sam ganuta da neko iz vlasti pokazuje empatiju prema životinjama (ovom čoveku nije prvi put da pomaže i reaguje) – počela je Jelena.

– Na slici su cisterne sa vodom za stotine krava i konja, nesrećne životinje koje su danima umirale od žeđi. Ovo je samo privremeno rešenje, ali je ipak neko reagovao, podigao slušalicu i du** i učinio nešto da pomogne! To je u današnje vreme tako retko. Hvala u ime namučenih živih bića koja nam toliko pružaju, a zauzvrat traže samo malo vode… – napisala je ona.

Jk, objava na Instagramu, Printscreen Instagram/ Karleusastar

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike