Svaka sa kojom sam se ljubio je bolja od Lauševića! Mima Karadžić šokira: To sa njim i nije bio intimni osećaj

18.09.2021

20:58 >> 09:58

0

U razgovoru za 24sedam, glumac je bez dlake na jeziku govorio o kolegama, njihovim svađama, ali i filmskim angažmanima

Svaka sa kojom sam se ljubio je bolja od Lauševića! Mima Karadžić šokira: To sa njim i nije bio intimni osećaj
Mima Karadžić, ATAImages/ Antonio Ahel

Brojne domaće serije počele su da se emituju ovih dana, a svi željno iščekuju da vide “Kafanu na Balkanu” o Aci Lukasu, u čijem projektu će se verovatno naći glumac Milutin Mima Karadžić kao njegov otac.

U razgovoru za 24sedam on je komentarisao folkera, ali i Milicu Pavlović koja se našla u “Pevačici”, kao i njegovom nekadašnjem višeminutnom poljupcu sa kolegom Žarkom Lauševićem.

Da li će prihvatiti ulogu Lukasovog oca i dokle je stigla postavka, Mima je rekao:

–  Kod nas glumaca to ide jednostavno. Dobiješ scenario, pročitaš i kažeš da li ti se dopada ili ne. Koliko znam, taj scenario još nije napisan, možda se piše, to ne znam. Dok ne bude scenario gotov, suvišno je pričati o tome – kaže nam glumac i otkriva kakvo mišljenje ima o folkeru.

Mima Karadžić, Antonio Ahel/ATAImages

– Ne poznajem ja njega toliko dobro, ne bih pričao o njegovim manama i vrlinama, samo mogu da kažem da je odličan pevač. Čuo sam da se snima film, ali sve zavisi od scenarija.

S obzirom na to da je serija „Pevačica” počela sa emitovanjem, Mima kaže da nije kritički dovoljno kompetentan da govori o tome, s obzirom na to da ovo ostvarenje još uvek nije gledao. Ipak, iskoristio je priliku da pohvali angažman Milice Pavlović.

– Nisam gledao “Pevačicu”. Da jesam rado bih komentarisao. Milicu poznajem privatno, mislim da je sjajno što je to radila. Ta glumačka ekipa je isto sjajna.

Mima Karadžić, Foto: 24sedam/N. M.

Davnih dana Mima je ispričao jedno od svojih glumačkih iskustava – kada se strasno ljubio sa Lauševićem, pa je intimne scene sa brojnim koleginicama uporedio sa kolegom. Ko se bolje ljubi, glumice ili Žarko, Karadžić je bio jasan.

– Svaka koleginica sa kojom sam se ljubio se bolje ljubi od Žarka. To sa njim i nije bio moj neki intimni osećaj, ali u sklopu predstave se dešava svašta. To ljubljenje je bilo u četvrtom planu. Taj sukob koji su imala ta dvojica u toj predstavi je bio mnogo bitniji.

Žarko Laušević, V. M./ATAImages

Svađe i nesuglasice glumaca postale su mnogo češće nego ranije, ili bar lakše isplivaju u javnost, a glumac je istakao šta o tome misli.

Optužbe na račun glumca Branislava Lečića nisu bile nimalo naivne, ali Mima smatra da to ne može da uništi njegovu karijeru, pa je izneo svoj stav o ispovesti koju je dala Merima Isaković o kolegi i otkrio da li se čuo sa njima.

ATAImages/Antonio Ahel/Privatna arhiva

– Nisam se čuo. Zašto bih se čuo sa njom? Ja nisam bio tamo, nisam im držao sveću, ko je je*ao i da li je je*ao i na koji način je to bilo. Stvarno me ne zanima ta priča. Sa Merimom, to posle 40 godina, ne želim da imam komentar na to – naglašava Karadžić.

Kako glumac kaže, pehovi su sastavni deo njegovog života, uživa i ponosi se njima.

ATA Images/Antonio Ahel

– Svaki čovek ima pehove, moji pehovi su razni. Čovek je sastavljen od mnogo kvalitetnih stvari i gluposti. Svoje kvalitetne stvari ne bih iznosio, a što se tiče gluposti, imao sam ih raznih, i Bogu hvala volim svoje gluposti koliko i vrline – ispričao je glumac.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti