Šta je sa nosom? Megan Foks se pravdala da nije radila korekcije, fotografije govore drugačije

18.09.2021 | 14:44 >> 15:06

Autor: D. Božović

Glumica je ranije negirala da je radila usne i obraze

Copyright Megan Foks, Profimedia

Glumica Megan Foks je svojim pojavljivanjem na Met Gali izazvala veliku pažnju javnosti, kako zbog svog stajlinga, a tako i zbog sukoba koji je njen dečko Mašin Gan Keli imao sa Konorom Mekgregorom. Mnogi su komentarisali i izgled ove lepe glumice ističući da je prilično promenila svoj izgled, te da je radila estetske korekcije.

Copyright Megan Foks i Mašin Gan Keli, Foto: Profimedia

Međutim, Megan nije saglasna sa mišljenjem svojih pratilaca, a jednom prilikom je priznala da se ne oseća tako izazovno kako je mediji predstavljaju.

Copyright Megan Foks, Profimedia

– Nisam uzbuđena oko svog izgleda. Kosa i oči su mi okej. Preniska sam. Generalno nikad ne mislim da sam ičega vredna. Imam osećaj da mi se svi rugaju. Ne volim se previše – rekla je Megan, koja je negirala da je radila korekcije na svom telu.

– Jasno se može videti da su moje usne moje usne – rekla je Megan 2010. godine kada su je upitali je li ikada koristila injekcije za popunjavanje usana, te uz to demantovala korišćenje botoksa kao i korigovanje obraza.

Copyright Megan Foks, Profimedia

Obožavaoci njenog dela i lika počeli su da sumnjaju u istinitost njenih izjava od kad se pojavila na Met Gali u septembru ove godine. Osim obraza, mnogi su primetili i da je njen nos drugačiji u odnosu na period od pre 15 godina.

Copyright Megan Foks, Profimedia

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam