Marina Tucaković je pre Fute bila u braku sa muzičarem, posvetila mu je veliki hit

21.09.2021

11:28 >> 11:14

0

Autor: N. Vujčić

O njemu je davnih dana pričala, te opisivala kako izgleda njihov zajednički život

Marina Tucaković je pre Fute bila u braku sa muzičarem, posvetila mu je veliki hit
Marina Tucaković ATAImages/Antonio Ahel

Marina Tucaković, poznata hitmejkerka, preminula je u nedelju uveče u 67. godini. Ona je dugo bolovala od karcinoma, a pre nekoliko dana njeno zdravstveno stanje se zakomplikovalo kada je dobila gušenje, nakon čega je primljena u KBC Dragiša Mišović gde je konstatovano da je zaražena koronavirusom.

Marina Tucaković, Antonio Ahel/ATAImages

Od trenutka njene smrti mnogo se piše i priča o Marini, a svi se slažu u jednom – da će iza nje ostati legendarne pesme koje je stvorila. Pisalo se i o Marininom privatnom životu, pa je tako sada otkrivena manje poznata činjenica da je ona pre braka sa Aleksandrom Futom Radulovićem bila udata.

Ona je, naime, bila u braku sa Nenadom Stamatovićem, gitaristom grupe “Bulevar”. U jednom od intervjua koji je dala 1983. godine Marina je govorila o tadašnjem suprugu. Kako se pisalo, njemu je posvetila pesmu koju je napisala za grupu “Zana” – “Majstor za poljupce”.

– Neca je moj “majstor za poljupce”, “tako mi dobro radi sve”. On je moj najbolji lek za sve nemirne sne – rekla je Marina tada i otkrila kako izgleda jedan rokerski brak:

– Kao i svi drugi. Recimo ja počnem: ‘Kikiriki slan, dragi dobar dan.’ A on meni: ‘Točna kao sat, coki me u vrat, orasi i med, a u srcu led, samo jedan sat, coki me u vrat. I vrlo brzo ja sam shvatio da si obična i prazna’ – rekla je Marina u intervjuu za “Yugopapir”.

Marina Tucaković, Antonio Ahel/ATAImages

Nakon razvoda od Nenada, Marina se udala za Aleksandra Radulovića Futu, sa kojim je bila u braku do poslednjeg dana svog života. Sa njim je dobila dva sina, Milana i Miloša, a 2008. godine doživeli su porodičnu tragediju, kada je Miloš preminuo.

Tokom prethodnog dana, Marinin suprug i sin su se oglasili saopštenjem u kom su istakli da žele da obave sahranu u krugu porodice i najbližih prijatelja, te da će posle 40 dana organizovati komemoraciju za sve poštovaoce njenog lika i dela.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti