Javna prepiska Bekvalčeve i JK! Poznate drugarice o muškarcima i porazima - kao uz šoljicu kafe (FOTO)

30.08.2021

09:07

0

Otvorile su dušu kao nikada pre, na veliko iznenađenje fanova

Javna prepiska Bekvalčeve i JK! Poznate drugarice o muškarcima i porazima - kao uz šoljicu kafe (FOTO)
Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

Nataša Bekvalac je u okviru poslednje objave na društvenoj mreži Instagram detaljno objasnila kako se oseća pošto je ostavila cigarete, te kakve joj se misli vrzmaju po glavi. Opširnu poruku, međutim, završila je time kako ima utisak da joj se i „prošlost čisti”, jer su je kontaktirale izvesne osobe koje su je povredile i uputile joj zakasnelo, ali svakako dobrodošlo „izvini”.

Pročitajte još:

Ono što je tek privuklo pažnju javnosti, međutim, bilo je to kako joj se Karleuša „pridružila” u objavi. Inače, nije tajna koliko su dve pevačice jedna drugoj drage, te da se i druže. Posle jednog rođendana JK na kom je bila, Nata je ispričala kako joj je Jelena „nekoliko puta već uskočila kao dobra vila”, kao i „da joj je žao što ljudi uopšte nemaju predstavu kakva je ona”.

– …Čisti mi se i prošlost. Neki muškarci koji su me jako povredili javili su se I rekli „izvini”… Napisali. Valjda je i to sve potrebno da bih bila slobodna. Svoja. I inspirisana – pisala je Bekvalčeva, nakon čega je usledila Jelenina reakcija.

– Mene su svi povredili, niko nije rekao „izvini”. Inspiraciju sam pronašla u šopingu, tu sam svoja – uz niz emotikona koji plaču od smeha.

Nataša Bekvalac Instagram screesnhot

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike