Lukas uzvraća udarac Ivani Selakov! Otkriveno sa kojom pevačicom snima novi duet

31.08.2021

14:18 >> 18:53

0

Acin producent je objasnio da milionsku publiku očekuje duet sa velikom ex-yu zvezdom

Lukas uzvraća udarac Ivani Selakov! Otkriveno sa kojom pevačicom snima novi duet
Copyright Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

Spot za pesmu Ace Lukasa i Ivane Selakov pod nazivom „Svatovi” je samo nekoliko sati bio na Jutjub kanalu, a potom je isti povučen zbog toga što nije uplaćena dovoljna novčana naknada.

Pevačica se oglasila ovim povodom i istakla da je oštećena, dok Lukasov menadžer Saša Mirković kaže da je spot povučen zbog toga što ona nije ispoštovala dogovor.

Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

No, bez obzira na sve, prema saznanjima portala 24 sedam Lukas je spreman za novi duet sa popularnom pevačicom Severinom.

– Aleksandar će nastaviti dalje da peva pesmu koja je stara 30 godina, koju on izvodi. Očekuje nas duet sa velikom ex-yu zvezdom – potvrdio je Mirković za naš portal.

Ivana Selakov i Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

Za portal 24sedam Mirković je objasnio zbog čega je došlo do nesuglasica između pevača i zbog čega je zapravo spot nestao sa Jutjuba.

– Pesma je skinuta sa Jutjuba zato što nije uplatila nadoknadu. Aca je velika zvezda i ne daje svoje pesme olako bek vokalima kao što je ona. Nekoliko puta smo joj učinili, a sada je dosta, pa nema ni pesme – izjavio je za Mirković za naš portal.

Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike