Bez običaja: Komšije Katarine Grujić i Marka Gobeljića otkrile za 24sedam detalje uoči tajne svadbe! (FOTO/VIDEO)

31.08.2021

16:29 >> 20:59

0

Ispred pevačicinog doma zatekli smo neočekivani prizor te saznali šta se dešavalo na dan venčanja o kom su juče brujali svi

Bez običaja: Komšije Katarine Grujić i Marka Gobeljića otkrile za 24sedam detalje uoči tajne svadbe! (FOTO/VIDEO)
Copyright Kaća i Marko 24sedam/Katarina Mihajlović/Instagram

Katarina Grujić juče je izgovorila sudbonosno “da” svom partneru, fudbaleru Marku Gobeljiću. Vest o njihovom venčanju došla je kao iznenađenje za javnost, s obzirom na to da se sve obavilo pod velom tajni. Naime, njih dvoje su se venčali na imanju pevačice Nataše Bekvalac u Čeneju, a kako se navodi, proslavi je prisustvovalo oko 50 ljudi.

Kaćina kuma i koleginica Andreana Čekić bila je najveselija, a novopečeni par imao je jedan uslov za sve goste – da ne vade telefone tokom ceremonije. Prema pisanju medija, svadba ih je koštala oko 2.000 evra. Poznati par, koji čeka prvo dete, platio je iznajmljivanje kuće 700 evra, dok su za veselje bile zadužene Kaćine kolege, pa tu nisu platili ništa, a glavni trošak bili su hrana i piće.

Printscreen Instagram/katarinagrujic.doll

24sedam je dan posle svadbe posetio njen velelepni dom na Voždovcu, gde je Katarina živela sa roditeljima dok nije otpočela zajednički život sa fudbalerom. Visoka kapija je bila zatvorena, a zanimljivo je da ništa nije bilo okićeno, kako je inače običaj na srpskim svadbama. Roletne su na nekim prozorima bile podignute, čak su neki od njih bili i iskipovani, ali nije delovalo kao da se iko nalazi u kući.

pročitajte još

Porazgovarali smo sa Katarininim komšijama, koji su nam otkrili iznenađujuću stvar – nikakve galame ispred njenog porodičnog doma nije bilo na dan svadbe.

Katarina Grujić, 24sedam/ Katarina Mihajlović

– Video sam juče lepo obučene momke koji su prošli pored kafića, nosili su bukete cveća, ali nisam, iskren da budem, zagledao da li su se tamo uputili. Pretpostavljam da jesu pošto je juče bilo venčanje, ali nikakve gungule nije bilo. Nije se čula nikakva muzika, valjda bi barem bilo trubača ako ništa drugo. A Katarinu i Gobelju često vidim kada prođu automobilom – rekao nam je Katarinin komšija u obližnjem kafiću.

Katarina Grujić, 24sedam/ Katarina Mihajlović

– Ništa nisam čula, moram da vam priznam, a radila sam juče. Verovatno su se samo pokupili i otišli, videla sam u novinama da su se venčali u Čeneju. Inače Katarinu često sretnem, svrati ovde kod nas, vrlo je fina i lepo vaspitana devojka – ističe Kaćina komšinica iz obližnje prodavnice.

Katarina Grujić, 24sedam/ Katarina Mihajlović 

Nakon što smo proveli neko vreme ispred Katarinine kuće u nadi da će se pevačica ili neko od njenih članova porodice pojaviti, uputili smo se ispred zgrade fudbalera Marka Gobeljića, novopečenog mladoženje.

Marko Gobeljić, 24sedam/ Katarina Mihajlović

Dok nam je gospođa u radnji brze hrane koja se nalazi u okviru njegove zgrade rekla da fudbalera nije srela danas, njegova komšinica je bila rečitija.

– Nisam videla Marka danas, a baš sam dva puta izlazila nekim poslom. Ne mogu sa sigurnošću da vam kažem da se nešto dešavalo juče, ali jesam čula neku galamu u zgradi, smeh i graja, moguće je da su tada krenuli na venčanje, to je kratko trajalo, brzo su izašli napolje – kaže Gobeljina komšinica.

Marko Gobeljić, 24sedam/ Katarina Mihajlović

Kako se može zaključiti, ni Katarina ni Marko nisu želeli da prave feštu od svog venčanja, s obzirom na to da su odlučili da sve bude u velikoj tajnosti. Sudeći po izjavama komšija, oni nisu ispoštovali srpske običaje kada je svadba u pitanju, a nije isključeno da će sve to obaviti kada budu napravili veliko slavlje, koje je navodno planirano za iduću godinu.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić, Printscreen Instagram/ katarinagrujicdoll

A kako izgleda kuća Katarine Grujić dan posle svadbe, pogledajte na snimku u nastavku.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike