Moja majka radi po 24 sata u kovid bolnici: Vojaž otkrio zašto je odlučio da se vakciniše (FOTO/VIDEO)

01.09.2021

10:56 >> 10:59

0

Mladi reper je ispričao kako je viđao svoju majku kada se vraćala kući iz teških smena

Moja majka radi po 24 sata u kovid bolnici: Vojaž otkrio zašto je odlučio da se vakciniše (FOTO/VIDEO)
Copyright Mihajlo Veruović Vojaž, 24sedam/Goran Sivački

Mladi reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, osvojio je mlađe generacije prvo sa svojom tadašnjom devojkom Breskvicom, sa kojom je objavljivao hitove, ali i kada je nastavio solo karijeru.

On se danas u 12 časova pojavio ispred “autobusa za vakcinaciju” na platou ispred TC Ušće, u akciji koju je Skymusic realizovao u saradnji sa Gradom Beogradom.

Mihajlo Veruović Vojaž, 24sedam/Goran Sivački

Na pitanje kakav je njegov stav o vakcinaciji mladi reper je rekao:

– Mislim da je vakcinacija društveno odgovorna odluka koju bi svako svojevoljno trebao da donese, nikoga ne možemo da nagovorimo ni na šta ali ja sam svoju odluku doneo budući da mi je majka medicinski radnik.  Ona učestvuje u dvadesetčetvoročasovnim smenama u kovid bolnici u Batajnici i scene koje vidim na njoj kada se vrati sa posla, podlive od zaštitnih maski, bilo mi je žao i vakcinacija je način na koji mogu da učestvujem u sprečavanju pandemije. Svojevoljno sam doneo odluku da se vakcinišem i smatram da i ostali treba to da učine ili bar da se konsultuju sa nekim ko se u to razume – rekao je mladi reper.

Mihajlo Veruović Vojaž, 24sedam/Goran Sivački

Mladi reper je najavio i svojevrstan kraj bogate letnje turneje učešćem na predstojećem “Music Week Belgrade” festivalu, a o čemu je još pričao pogledajte u snimku u nastavku teksta.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike