Zahuktava se odnos između Selakove i Lukasa! Skinuta još jedna pesma sa Jutjuba!

01.09.2021

17:19 >> 19:53

0

Autor: D. Božović

Veliku polemiku među njihovom publikom je izazvalo uklanjanje numere Svatovi” , a sada je nastao novi haos

Zahuktava se odnos između Selakove i Lukasa! Skinuta još jedna pesma sa Jutjuba!
Copyright Ivana Selakov i Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

Pre nekoliko dana je na Jutjub kanalu objavljena duetska pesma Ivane Selakov i Ace Lukasa pod nazivom „Svatovi” koja je skinuta sa pomenute platforme zbog razmirica među glavnim akterima spota.

Ovo je izazvalo veliku polemiku među njihovom publikom, a sada je nastao novi haos. Sa Jutjuba je skinuta još jedna njihova zajednička numera.

Ivana Selakov i Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

Naime, originalni spot za pesmu „Omaklo mi se”, koju su njih dvoje zajedno otpevali, takođe je uklonjena sa Jutjuba, a ono što se još uvek može pronaći na ovoj platformi jeste snimak na kom njih dvoje izvode tu pesmu u jednoj emisiji.

Te je tako na Jutjubu ostao jedino spot za njihovu duetsku pesmu „Daleko si”, koju su snimili 2012. godine.

Inače, spot za pesmu „Ljubav u doba kokaina” ne postoji na kanalu popularnih pevača, već je plasiran na jednu od platformi za razmenu video-zapisa.

Da podsetimo, da saradnja između Lukasa i Selakove nije prošla sa pozitivnim ishodom, govori i pevačicina objava na Instagram nalogu. Problem je, kako je objasnila, nastao oko njihovog najnovijeg dueta „Svatovi”, inače Lukasove pesme iz 1996. godine, jer pevač i njegov tim saradnika navodno nisu ispoštovali dogovor koji su imali.

– Svi vi koji pratite moj rad godinama znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi “Svatovi”. Cela ideja projekta je bila moja, kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo od autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine! Voli vas Ivana – napisala je Ivana u svojoj objavi.

Za portal 24sedam Mirković je otkrio pozadinu priče nesuglasica između pevača i zbog čega je zapravo spot nestao sa Jutjuba.

Aca Lukas
ATAImages/Antonio Ahel

– Pesma je skinuta sa Jutjuba zato što nije uplatila nadoknadu. Aca je velika zvezda i ne daje svoje pesme olako bek vokalima kao što je ona. Nekoliko puta smo joj učinili, a sada je dosta, pa nema ni pesme – izjavio je za Mirković za naš portal.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike