Traži dva miliona dolara: Britni Spirs se i dalje nije oslobodila oca, a on je sada ucenjuje

01.09.2021

18:01 >> 17:55

0

Njeni advokati saglasni su u tome da mu neće dozvoliti da dobije ni cent od pevačice

Traži dva miliona dolara: Britni Spirs se i dalje nije oslobodila oca, a on je sada ucenjuje
Copyright Britni Spirs, Profimedia

Otac nekadašnje pop zvezde Britni Spirs odstupio je kao njen staratelj, ali samo formalno, no kako tvrdi advokatski tim pevačice, on ucenjuje ćerku i želi da joj zagorča život.

Kako se navodi, Džejmi Spirs pokušava da od ćerke dobije dva miliona dolara pre nego što i zvanično prestane da bude njen staratelj, a zastupnici pevačice tvrde da ga od samog početka interesuje novac, a ne dobrobit ćerke.

pročitajte još

Britni Spirs, Foto: Profimedia

Konkretno, njen otac mora da plati advokate i bivše poslovne saradnike, te računa na to da će Britni pristati na “otpremninu” kako bi ubrzala proces. Ipak, njen advokat Metju Rozengart ne želi ni po koju cenu da pristane na njegove ucene.

– Otac Britni Spirs neće ništa iznuđivati. Nema pravo da postavlja uslove i već je trebao da se povuče. Bilo bi pristojno i ispravno da učini tako – izjavio je on.

Suđenje u Los Anđelesu zakazano je za kraj meseca, a advokat pevačice tvrdi da će protiv Spirsa povući neophodne pravne korake, ako on nastavi sa ucenama. Džejmi u javnosti pokušava i dalje da zadrži imidž oca dobročinitelja, koji je u najtežim trenucima spasio bolesnu ćerku, ali u tu priču javnost sve manje veruje.

Britni i Džejmi Spirs Profimedia

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike