Snežana Đurišić za 24sedam nakon smene u "Zvezdama Granda": Evo šta kaže o Cecinom dolasku u žiri umesto Karleuše!

02.09.2021

14:33 >> 14:34

0

Pevačica je iznela svoje mišljenje o celoj situaciji

Snežana Đurišić za 24sedam nakon smene u "Zvezdama Granda": Evo šta kaže o Cecinom dolasku u žiri umesto Karleuše!
Snežana Đurišić - Copyright Snežana Đurišić ATAImages/M. M.

Nova sezona “Zvezda Granda” počeće 18. septembra, a gledaoce i učesnike će na samom startu sačekati veliko iznenađenje – nova članica žirija biće Svetlana Ceca Ražnatović. Ova vest je mnoge iznenadila, a za 24sedam oglasila se pevačica Snežana Đurišić, koja je godinama muzički urednik.

Snežana Đurišić, Antonio Ahel/ATAImages

– Kao muzički urednik “Zvezda Granda” ne spadam u deo produkcije koji se bavi ovakvim vrstama odluka i promena. Smatram da je svako ko je stručan i kompetentan, ko ima uspešnu karijeru, ko vredno radi i voli svoj posao, zaslužuje da bude deo žirija “Zvezda Granda” i svakako je to svako ko je sedeo i sedeće na tom mestu. Ceca je svakako umetnik koji spada u ovu kategoriju i kao takva je dobro došla – rekla je za 24sedam Snežana.

pročitajte još

Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sedeti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David.

– Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvek dobrodošla – saopštili su iz ove produkcijske kuće.

ATA Images/Antonio Ahel

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike