Bukti rat na mrežama: Žestoki sukob Cecinih i Jecinih fanova zbog "Zvezda Granda"! (FOTO)

02.09.2021

16:15 >> 17:59

0

Autor: Marija Mitić

Poput praska danas je u našoj zemlji i čitavom regionu odjeknula vest da će Svetlana Ceca Ražnatović zameniti svoju ljutu rivalku Jelenu Karleušu u žirij

Bukti rat na mrežama: Žestoki sukob Cecinih i Jecinih fanova zbog "Zvezda Granda"! (FOTO)
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Poput praska danas je u našoj zemlji i čitavom regionu odjeknula vest da će Svetlana Ceca Ražnatović zameniti svoju ljutu rivalku Jelenu Karleušu u žiriju popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Veliku novinu saopštili su iz ove produkcijske kuće, navodeći da su sa Jelenom ostali u dobrim odnosima kao i da veruju da će “Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom šou programu”.

Jelena Karleuša, Foto: ATAImages

Na društvenim mrežama već je počeo pravi rat između Jeleninih i Cecinih fanova. Dok su jedni oduševljeni što će svoju miljenicu Cecu gledati u najpoznatijem takmičenju, drugi pak tuguju što “mala od skandala” napušta “Zvezde Granda”.

– Ma ako je zamena. Bar nećemo više da slušamo kako sav narod kritikuje i mlade devojke i ostalo, – Hahaha, a što ne spojiste njih dve? Zar jedna da isključuje drugu? – upitao se jedan korisnik, dok je sledeći bio rastužen ovom odlukom.

Komentari, Printscreen Instagram

– Bez Jece to nije to. Uz dužno poštovanje, ali njenu energiju i pozitivnu ludost ne može niko zameniti. Ceca je divna i vrhunski pevač, ali za ovakav šou nije, — Hvala Bogu što Karleuša konačno odlazi iz žirija “Zvezda Granda”, dosta je bilo njenog vređanja kandidata! Ceca će sigurno biti bolja u žiriju kao što je bila i u “Pinkovim Zvezdama” kad je žirirala – prisetio se jedan korisnik kada je Ceca bila deo “Pinkovih Zvezda”.

Komentari, Printscreen Instagram

Neki ipak smatraju da Jelena napušta “vruću stolicu” jer je najavila da će objaviti novi album ovog meseca, kako bi ga bolje promovisala, što je ona danas i potvrdila u svom zvaničnom saopštenju.

– Dosadno bez Karli, ali dobro, red je i ona da se odmori i posveti promociji albuma – napisao je jedan korisnik Instagrama.

Pročitajte još:

Komentari, Printscreen Instagram

– Ma dobro ona peva nije to sporno, iako ja ne slušam tu vrstu muzike, ali za žiri su potrebni interesantni ljudi, oni koji makar iritiraju i teraju da ih gledaš, koji znaju i zaplakati i isprovocirati, a ne mrtvo more. Zvezde, ne dobri pevači. I ja dobro pevam, pa šta, potrebna je kompletna pojava, magična prašina – zaključio je jedan korisnik.

O ovoj velikoj novini Svetlana Ceca Ražnatović još uvek nije dala svoj komentar.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike