"Oduvek sam bila i ostaću ja solo igračica": Jelena Rozga raskinula vezu

02.09.2021

16:59 >> 16:25

0

Autor: Marija Mitić

Pre samo nekoliko meseci odjeknula je vest da lepa Splićanka ljubi kuvara Ivana Pažanina

"Oduvek sam bila i ostaću ja solo igračica": Jelena Rozga raskinula vezu
Copyright Jelena Rozga Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Rozga sve je iznenadila priznanjem da je ponovo sama, s obzirom da je pre tek nekoliko meseci odjeknula vest da je u emotivnoj vezi sa kuvarom Ivanom Pažaninom.

– Solo sam – kratko je prokomentarisala pevačica na pitanje o emotivnom statusu, a potom otkrila koje karakterne osobine bi trebalo da ima njen idealni partner.

– Odanost, poverenje i veru. Volite i poštujte sebe. Tako ćete naučiti druge da vas vole i poštuju. I tada možete stvoriti svoj svet u kojem ćete biti sigurni i nedodirljivi – istakla je Jelena za “Azru” i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

– Ponosim se mnogim trenucima u svojoj karijeri, čak i onim teškim, padovima koji su me naučili da uvek moram ustati. Kasnije sam to naučila da primenjujem i u privatnom životu i ponosim se svim što sam napravila, ali najviše ljudima koji su bili moja leđa u svakoj od navedenih situacija – istakla je atraktivna pevačica.

Podsetimo, Ivan i Jelena navodno su se upoznali na snimanju njegove kulinarske emisije “Guštan… s Pažaninom”, u kojoj je lepa pevačica bila gost zajedno sa svojim dugogodišnjim prijateljem i saradnikom Tončijem Huljićem.

Pročitajte još:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Kako su mediji navodili Ivan je lepu Splićanku osvojio pažnjom, kulturom i manirima, a zbog čega su se rastali još uvek nije poznato.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike