Album Kanje Vesta doživeo fijasko: Uložio je brdo para, ali je Pepa Prase dobila bolju ocenu!

03.09.2021

15:58 >> 16:12

0

Repera su na svu muku i ismejali na Tviteru

Album Kanje Vesta doživeo fijasko: Uložio je brdo para, ali je Pepa Prase dobila bolju ocenu!
Profimedia/Printscreen/Youtube

Američki reper Kanje Vest 29. avgusta objavio je svoj novi album pod nazivom “Donda”, a sajt “Pitchfork” koji ocenjuje muzičke novitete, dao je reperu ocenu 6,0 dok je Pepa Prase sa svojim albumom pod nazivom “Peppa’s Adventures” (Pepine avanture) osvojio ocenu 6,5 – za čitavih 0,5 više od “Donde”.

Na Tviteru Pepe Praseta osvanula je poruka u kojoj je žestoko isprozivan reper zbog niže ocene, a ubrzo je tvit i obrisan.

U sada obrisanom tvitu, Pepa je isprozivala Kanje Vesta ismevajući repera čiji je novi album dobio nižu ocenu od “Peppa’s Adventures” na veb stranici “Pitchfork”.

Tvit je glasio: “Pepa nije morala da organizuje zabavu na stadionu da bi dobila bolju ocenu i to za 0,5”.

Kanje Vest i Merilin Menson Profimedia

Kanje je inače na stadionu predstavio svoj novi album i tamo je prisustvovalo na desetine hiljada fanova, kao i kontroverzni umetnici Merilin Menson i DaBabi, što mu očigledno nije donelo bolji plasman.

Međutim, objava na profilu crtanog lika Pepa Prase ubrzo je obrisana, ali korisnici ove društvene mreže su objave sačuvali i počeli da dele brzinom munje.

Kanje Vest Foto: Profimedia

Inače, prvi album Pepe Parseta, kreativno nazvan “Moj prvi album”, stekao je ogromnu popularnost na internetu u leto 2019. godine kada su se korisnici interneta ujedinili kako bi povećali broj pregleda.

U početku je šala bila zasnovana na premisi da će debitantski album Pepa Praseta nadmašiti novu muziku pop-zvezdu Igi Azalea.

Ali, šala je otišla toliko daleko da je Pepinin „Moj prvi album“ dobio milione preuzimanja na Spotifi -u.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam