Ekskluzivno! Ceca Ražnatović odrala "Grand": Saznajemo za koji honorar je pevačica potpisala ugovor!

04.09.2021

06:00 >> 08:32

0

Ovih dana kao bomba je eksplodirala vest da je folkerka napravila dogovor sa Sašom Popovićem

Ekskluzivno! Ceca Ražnatović odrala "Grand": Saznajemo za koji honorar je pevačica potpisala ugovor!
Copyright Ceca Ražnatović, ATAImages/ Antonio Ahel

Vest o dolasku Cece Ražnatović u žiri “Zvezda Granda” izazvao je veliku pompu u javnosti, a da se pevačica dogovorila sve kako joj odgovara, dokazuje i sastanak koji je imala sa Sašom Popovićem u njegovoj vili na Bežanijskoj kosi, gde su obavili duži sastanak.

pročitajte još

Međutim, s obzirom na to da je Popović profesionalac, te unapred već ima u glavi postavku posla, odmah je znao i šta treba da ponudi Ceci kako bi pristala da se obaveže na tri godine u ovom muzičkom takmičenju, pa je od “Granda” dobila honorar koji dosad nije imao nijedan član žirija. Kako smo saznali od izvora bliskog pevačici, Ražnatovićeva se dogovorila da sedne u stolicu žirija za 200.000 evra po sezoni! Folkerka je potpisala ugovor na tri godine, što znači da će za taj period inkasirati čak 600.000 evra.

Međutim, pošto se očekuje da Cecinim dolaskom gledanost skoči, kako smo saznali, ona je potpisala drugačiji ugovor od ostalih članova žirija, te ukoliko produkcija premaši očekivano, u tom slučaju cifra koju će dobiti biće veća za čak 30 odsto.

— Ceca je potpisala ugovor koji je veoma precizno napravljen, da nijedna sitnica ne može da bude nejasna. Popović je izboksovao najbolje uslove kako bi ona prihvatila angažman, a znao je da to neće biti mala cifra – priča naš izvor i dodaje detalje sa njihovog sastanka.

Saša Popović, ATAImages/ Antonio Ahel

— Ceca je oduvek verovala Saši da je čovek od reči, što je njoj u poslu izuzetno bitno. Takođe, dogovor je i da ona predstavi sebe u jednom novom svetlu – kaže sagovornik 24sedam.

Podsetimo, Jelena Karleuša raskinula je ugovor sa “Grandom”, a na njeno mesto od 18. septembra dolazi Ceca Ražnatović. Ona se juče oglasila i rekla šta misli o predstojećem angažmanu, kojim je indirektno pomenula i JK.

Jelena Karleuša ATAImages/Antonio Ahel

– Ne mogu da idem protiv svojih principa kojih se držim već godinama. To je da mišljenje o tome kako neko peva može da se kaže, a da to bude ipak kulturno i lepo sročeno, ali da nikoga ne posramite javno niti izložite ismejavanju. Reč je o mladim ljudima koji nemaju dovoljno iskustva na sceni, ni pred kamerama, a posebno ne kada ispred njih sedi skoro deset ljudi koji treba da ih ocenjuju. Pri tome su skupili mnogo hrabrosti da se okušaju u nečemu i izbore za bolje sutra. Nije poenta takmičenja da neko plače na sceni, da se vi derete na kandidate i da ih omalovažavate. Jedan takmičarski šou program kako ga mnogi nazivaju treba da utiče na kandidata da bude u svakom narednom krugu još bolji. A na kraju da pobedi onaj koji se najviše trudio ili ima najveći talenat. Trudiću se da svoje znanje i sve ono što sam naučila za preko trideset godina karijere implementiram u ovo takmičenje. Mislim da mi budemo iskreni, ako pogledate bilo koji strani program te vrste, videćete da je tako.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike