Vojaž ne može da zavoli nijednu posle Breskvice: Nemam devojku od raskida (VIDEO)

04.09.2021

15:11 >> 15:14

0

Autor: Marija Mitić

Mihajlo Veruović za 24sedam otkrio je da je još kao dete maštao o nastupu na Ušću, što mu se sinoć po prvi put i dogodilo

Vojaž ne može da zavoli nijednu posle Breskvice: Nemam devojku od raskida (VIDEO)
Copyright Vojaž Music Week 24sedam/Danilo Krša

Mladi i perspektivni muzički izvođač, Mihajlo Veruović daleko poznatiji kao Vojaž, nastupio je sinoć na beogradskom Music Week festivalu.

Svojim nastupom izazvao je veliku pažnju prisutnih, s obzirom da je ovo njegov prvi nastup na festivalu, kao i na beogradskom Ušću, zbog čega reper pred brojnim medijskim ekipama, među kojima je bila i ekipa 24sedam, nije krio da ima tremu.

Vojaž Music Week 24sedam/Danilo Krša

Na pitanje da li je kao dete maštao o nastupima na velikim binama poput ove, kao i pred punim Ušćem, Vojaž nam je rekao sledeće:

– Zapravo da. Pre neki dan sam baš naleteo na jedan snimak gde sam kao dete govorio da ću imati kroz deset godina nastup na Ušću, i eto me danas. Nije baš prošlo deset godina, prošlo je manje, ali eto, tu sam – rekao je Vojaž za 24sedam, a potom smo ga upitali koje su njegove naredne velike i neostvarene želje i snovi.

Vojaž, ATAImages/Antonio Ahel

– Velika neostvarena želja je da mami sagradim kuću, počeo sam da skupljam novac. Druga želja je da svet dovedemo na Balkan jer smo muzički bili dugo pod maskom mi sa Balkana, milslim da je sada drugačije vreme došlo. Pored mene još dosta kolega sprema inostranu karijeru.

Popularni reper otkrio je da nakon raskida sa Breskvicom nije uplovio u novu ljubavnu romansu.

Vojaž, ATAImages/Antonio Ahel

– Ovog leta se ne događa ništa posebno niti bilo šta zanimljivo. Imao sam preko 60 nastupa. Radio sam skoro svako veče, nisam imao vremena da se posvetim ni sebi niti bilo kome, sam sam otkako se desio raskid. Ne planiram da se bilo kome posvetim u skorije vreme. Nije to posledica razočarenja nego ambicije!

Vojaž, Live Production / Skymusic

Reper je takođe istakao da priprema veliko iznenađenje za svoju publiku u oktobru, a šta nam je još rekao pogledajte u videu koji sledi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike