Dva i po sata u sudu: Gaga Antonijević dao iskaz o napadu Bjelogrlića, njegov advokat otkrio jednu stvar

06.09.2021

15:44 >> 18:31

1

Nakon skandala koji se desio u Nišu, reditelj je u svedočenju izneo sve detalje onoga što je prethodilo incidentu

Dva i po sata u sudu: Gaga Antonijević dao iskaz o napadu Bjelogrlića, njegov advokat otkrio jednu stvar
Copyright Dragan Bjelogrlić Predrag Antonijević 24sedam/Antonio Ahel, Radule Perišić

Režiser Predrag Gaga Antonijević (62), kog je 23. avgusta u niškom hotelu “Ambasador” oko 4 časa posle ponoći napao glumac Dragan Bjelogrlić (57), dao je danas iskaz u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu o ovom incidentu, a 16. septembra biće saslušano još pet svedoka koji su bili očevici događaja.

Antonijević je u ponedeljak oko podneva u pratnji advokata došao u niško tužilaštvo gde je skoro dva i po sata davao iskaz o okonostima koje su prethodile pre i posle napada Bjelogrlića na njega. Malo pre 15 sati Antonijević je izašao zgrade Suda u Nišu, ali nije želeo da govori o detaljima koje je izneo zameniku OJT u Nišu, niti da odgovara na pitanja novinara.

Predrag Gaga Antonijević, TV Pink Printscreen

Njegov advokat, kratko je novinarima odgovorio da je Antonijević “govorio samo istinu, samo istinu”. Podsećanja radi, nakon napada na Antonijevića, Bjelogrliću je bilo određeno zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je počinio nasilničko ponašanje, a sutradan je iz KP zavoda u Nišu gde je prenoćio, priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Dragan Bjelogrlić, Radule Perisic/ATAImages

Nakon saslušanja na kojem je, kako je saopšteno, priznao da je nasrnuo na režisera i izrazio kajanje zbog toga, OJT je ukinulo meru zadržavanja i Bjelogrlić je pušten da se brani sa slobode, uz napomenu da se pretkrivični postupak protiv njega nastavlja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike