Dara Bubamara o Lukasu bez dlake na jeziku: Sve je moguće u tom timu!

06.09.2021

23:00 >> 23:10

0

Pevačica je govorila o saradnji Ace i Severine, ali i o njegovom sukobu sa Ivanom Selakov

Dara Bubamara o Lukasu bez dlake na jeziku: Sve je moguće u tom timu!
Dara Bubamara ATAImgaes/ Antonio Ahel

Dara Bubamara ovo leto je provela radno, a pauze od nastupa koristila je kako bi napunila baterije za nove radne pobede, pa je svakako često putovala.

– Leto je prošlo super! Stvarno sam puno radila, malo sam i odmarala. Moram da produžim leto. Nastupi su naporni, tako da mi treba odmor u toplijim krajevima – kaže Bubamara, a zatim ispričala kako je smršala, te kako održava liniju.

– Skinula sam šest kilograma, jako slabo jedem i to iz čista mira. Jedem često, ali samo po dva-tri griza – tvrdi pevačica, a objašnjava zašto joj je važno da dobro izgleda.

– Mora da se zna da se peva, ali nije dovoljno samo pevanje, moraš da dobro izgledaš i praviš atmosferu. Kad pevač dobro peva može da bude slabiji scenski nastup. Ja mnogo vodim računa o tome – kaže Dara, pa se osvrnula i na ratove na estradi, u kojima je i sama neretko akter.

– Mene napadnu, ja im odbrusim i onda im bude đavo kriv – kaže Bubamara. Ono što je poslednje izazvalo pažnju javnosti, pa i kod Dare Bubamare, jeste svađa Ace Lukasa i Ivane Selakov, nakon što su objavili duet “Svatovi”. Ona je najpre rekla šta misli o Lukasovoj saradnji sa Severinom, provlačeći između redova skandal sa “Svatovima”.

Ivana Selakov i Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

– Čula sam, što da ne, ako je dobra pesma može biti hit. Ali šta će biti posle, da li će posle par dana da se povuče, da menadžment nekom traži pare, ko kome tu treba da da, sve je moguće u tom timu. U svakom slučaju, želim sreću kolegama – rekla je Dara i dodala:

– Najbitnije je da si psihički jak, jer ovo treba izdržati. Ko nije psihički jak, pada. Baš pričam bratu, koliko dugo pevam, izvođači se samo menjaju, a ostajem ja. Od te starije generacije ostali smo Lukas, Ceca, ja… – kaže za “Ekskluzivno”  pevačica.

pročitajte još

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi