"Ubij žvalavog": Antonijević otkrio šta je Katarina Radivojević uradila prilikom Bjelogrlićevog napada na njega

07.09.2021

12:59 >> 13:30

0

Autor: D. Božović

Reditelj je tokom jučerašnjeg saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu otkrio sve detalje okršaja sa glumcem

"Ubij žvalavog": Antonijević otkrio šta je Katarina Radivojević uradila prilikom Bjelogrlićevog napada na njega
Antonio Ahel/ATAImages

Reditelj Predrag Gaga Antonijević je tokom jučerašnjeg saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu otkrio sve detalje okršaja sa Draganom Bjelogrlićem. Naime, on tvrdi da ga je glumac napao 23. avgusta oko četiri časa posle ponoći u restoranu hotela “Ambasador”.

– Dok sam razgovarao sa prijateljima koji su bili sa moje leve strane, primetio sam da mi se približava neko. To sam uočio perifernim vidom, jer sam bio okrenut na drugu stranu, te sam u prvi mah pomislio da mi prilazi konobar, koji je takođe imao belu košulju. Tada sam zadobio jedan udarac zatvorenom šakom u predelu lica i tada sam uočio Bjelogrilića – navodi se u iskazu Antonijevića, prenosi Republika.

Dragan Bjelogrlić Gaga Antonijević Antonio Ahel/ATAImages

Kako dalje kaže, bio je u šoku od udaraca koje je dobio.

– Nisam mogao da ustanem od šoka i udarca koji sam zadobio i zbog zdravstvenih problema sa nogom. Osumnjičenog sam odgurnuo nogom kada sam primetio da je pogledao ka stolu na kojem se nalazila čaša i rukom krenuo da je uzme, zbog čega sam ja uzeo tu čašu i bacio je na stranu. Onda me je osumnjičeni više puta udario zatvorenom šakom u predelu glave – ispričao je Antonijević.

Antonio Ahel/ATAImages

On je naveo da mu je Bjelogrlić tokom napada uputio niz uvreda i pretnji.

– Sećam se da je u periodu dok mi je zadavao udarce i kada su nas razdvajali upućivao pretnje i uvrede. Sećam se da mi je rekao: “Što me prozivaš, ubiću te, šta se kur**š, je**m ti Daru” – naveo je reditelj, i konstatovao da je pretnje shvatio ozbiljno, zbog čega strahuje za svoju bezbednost.

Između ostalog, Antonijević se osvrnuo i na ulogu glumice Katarine Radivojević, koja je bila očevidac incidenta.

Katarina Radivojević ATAImages/Antonio Ahel

– Kad su nas već razdvojili, došla je Katarina Radivojević, i sećam se da je rekla: “Nemoj, nemoj, ja bih ga ubila, ubij žvalavog.” Ja bih napomenuo da sa njom nemam komunikaciju više godina, nakon što sam je otpustio sa snimanja serije – rekao je Antonijević u Tužilaštvu.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi