Miljenik žena i čovek-stena hoće pod nož! Sloba Radanović ne izlazi iz teretane, a sad bi na korekciju!

09.09.2021

07:15 >> 07:18

0

Autor: D. Božović

Pevač je jednom korisniku Instagrama priznao da bi išao na estetsku korekciju grudi

Miljenik žena i čovek-stena hoće pod nož! Sloba Radanović ne izlazi iz teretane, a sad bi na korekciju!
Copyright Sloba Radanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sloba Radanović bio je raspoložen da pratiocima odgovara na pitanja koja se tiču njegovog privatnog života, karijere, nastupa. Kao i uvek, on je davao odgovore bez ikakvog ustručavanja, a jedan je posebno iznenadio korisnike društvenih mreža.

Naime, jedan od pratilaca ga je upitao da li bi uradio nešto od plastičnih operacija na svom telu. Možete li da pretpostavite kakav je odgovor Radanović dao?

Sloba Radanović, Printscreen Instagram/slobaradanovic

Miljenik žena ili kako Slobu još zovu, čovek-stena, kaže da bi uradio s*se. Poznato je da Radanović veliki deo vremena provodi u teretani, radeći na sebi, ali po svemu sudeći, čini se da ipak nije u potpunosti zadovoljan izgledom.

Sloba Radanović, Printscreen Instagram/slobaradanović

Podsetimo, spekulisalo se i da je pevač Saša Kovačević podvrgao jednom tretmanu koji dovodi do idealnih trbušnjaka. Navodno se uz ovu intervenciju pojačava efekat treninga i napornih vežbi koje on već godinama praktikuje. Na sajtu poznate turske klinike za estetsku hirurgiju, cena ovog zahvata je 3.800 i 4.800 evra, u zavisnosti za koju metodu se pacijent odluči. Osim toga, fanovi su Kovačevića svojevremeno optužili da je lice unakazio plastičnim operacijama, ali je on tada demantovao da je išta operisao. Kako je rekao, on je u Tursku otišao da operiše sinuse, a ne lice.

– Treći put sam operisao sinuse jer 20 i nešto godina imam problem sa alergijama i na svakih šest-sedam godina rešavam problem s nosnim školjkama, da ne zamaram sad. To je bio razlog zašto smo otišli, iskoristio sam ovaj period kad nemamo posla i mogu sebi da dozvolim da budem otečen i kakav god, to je bio razlog – rekao je Saša u jednoj emisiji.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike