Cirkoni i elegancija! O odevnim kombinacijama JK u „Zvezdama Granda” se priča, a ovako se Ceca nosi! (FOTO)

10.09.2021

18:01 >> 18:05

0

Svaki Karleušin stajling je i te kako bio bombastičan” u ovom muzičkom takmičenju, a to se očekuje i od Ražnatovićeve

Cirkoni i elegancija! O odevnim kombinacijama JK u „Zvezdama Granda” se priča, a ovako se Ceca nosi! (FOTO)
Copyright 24sedam/M.M./ATAImages

Gde god da se pojavi, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pleni svojim izgledom, a o svakoj njenoj odevnoj kombinaciji se uvek priča, bilo da je u pitanju opuštena varijanta ili pak nešto elegantnije.

Ekipa portala 24sedam ispratila je snimanje prve emisije 15. sezone, a svi blicevi su bili uprti u Cecu – novu članicu žirija, koja je došla na mesto Jelene Karleuše. U odličnom raspoloženju i sa osmehom na licu, ona je pozdravila predstavnike medija, a svi su gledali u njen stajling.

Suvišno je i govoriti da je svaki Karleušin stajling u „Zvezdama Granda“ i te kako bio zapažen i da se o svakom od njih naširoko pričalo. Provokativna izdanja, duge i kratke haljine, kožni šortsevi, kombinezoni – sve su to odevne kombinacije kojima je Karleuša privlačila pažnju, bilo da su one papreno skupe ili da im je prosečna cena.

Jelena Karleuša, ATAImages/ Antonio Ahel

Antonio Ahel/ATAImages

Antonio Ahel/ATAImages

Isto to se očekuje i od Cece, a po svemu sudeći, Ražnatovićeva će to i ispuniti, budući da je već prilikom prvog susreta sve zadivila odevnom kombinacijom. Ona je došla sva u cirkonima, elegantno obučena. Nosila je komplet – sako i pantalone.

24sedam/Katarina Mihajlović

Ono što se može primetiti jeste da Ceca i te kako preferira cirkone i da često nosi odevne kombinacije sa takvim detaljima. U nastavku pogledajte nekoliko stajlinga na poslednjim pojavljivanjima u javnosti.

Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Privatna arhiva

Svetlana Ceca Ražnatović. Foto: Milan Maričić/ATAImages

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ATAImages/ Antonio Ahel

Podsetimo, neposredno pre početka snimanja emisije, Ceca je otkrila šta se to može u takmičenju očekivati od nje i da li će biti stroga prema kandidatima.

– To su moje dugogodišnje kolege sa estrade, ništa nije novo ni za njih ni za mene. Biću objektivna prema učesnicima – rekla je Ražnatovićeva.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike