Zorica Marković sa suzama u očima o Lanetu: Jedva sam preživela kada je umro, od tuge nisam mogla na sahranu

10.09.2021

07:15 >> 13:53

0

Pevačica, koja je sarađivala sa glumcem u filmu Tesna koža, za 24sedam otkrila je koliko joj je teško pala smrt prijatelja

Zorica Marković sa suzama u očima o Lanetu: Jedva sam preživela kada je umro, od tuge nisam mogla na sahranu
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Doajen srpskog glumišta Milan Lane Gutović preminuo je 25. avgusta u 76. godini, a vest o njegovoj smrti pogodila je sve koji su ga poznavali, ali i voleli kroz njegove uloge. Iako nije želeo komemoraciju, ona je juče održana u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a među prisutnima se našao veliki broj njegovih kolega, ali ne i porodica. Jedna od onih koju je njegova smrt veoma pogodila je i Zorica Marković, poznata pevačica.

Milan Lane Gutović Tanjug/Filip Krajinčanić

Uloga po kojoj će Lane sigurno ostati poznat, pored mnogobrojnih rola koje je odigrao, jeste lik Srećka Šojića u serijalu filmova “Tesna koža”. U trećem delu gostovala je Zorica Marković, koja je otpevala svoj veliki hit “Lijte kiše”.

pročitajte još

Za 24sedam Zorica govori o svom velikom hitu i zašto se i danas, posle više od tri decenije od emitovanja filma, ova pesma i dalje sluša i izaziva emocije kod ljudi.

– To je čudo. Iste emocije ta pesma izaziva kod ljudi kao i kod mene, evo posle više od 30 godina. Jedva sam preživela kada se Lane upokojio, nije mi bilo dobro. Nisam smela od tuge, a za mene je sve to rizično, da idem na sahranu. Niko ga u mom životu neće zameniti. Sve su druge “Tesne kože” bile dobre, ali ova je zapečaćena za vek i vekova – rekla je pevačica za naš portal.

Zorica Marković Printscreen ,,Glamur”

Pevačica je, inače, za naš portal ispričala sve detalje knjige koje piše, te otkrila da će se mnogi koji su se našli na njenom putu, bilo da su prema njoj bili dobri ili loši, naći na stranicama iste, a nema sumnje da će jedan poseban deo posvetiti upravo Lanetu.

pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike