Snežana Đurišić progovorila o problematičnom sinu posle priča da je opljačkao dva restorana i tetku

11.09.2021

08:58 >> 08:33

0

Autor: Marija Mitić

Marko Gvozdenović od 2001. godine čini ozbiljne prekršaje

Snežana Đurišić progovorila o problematičnom sinu posle priča da je opljačkao dva restorana i tetku
Copyright Snežana Đurišić ATAImages/Antonio Ahel

Medijske stupce poslednjih dana pune nimalo lepe novine o sinu Snežane Đurišić, Marku Gvozdenoviću, jer je, kako se navodi, opljačkao dva restorana i tetku iz Amerike.

Snežana se ovim povodom oglasila rečima da je ovo poslednji put da sina komentariše u javnosti, a o detaljima nije želela da govori.

Pročitajte još:

– Ja ne znam kome je toliko stalo da evocira nesto o čemu se već pisalo, pa usput još i dodaje nešto što nije bilo. Marko je punoletan i kao takav snosio je odgovornost za sve što je uradio. Zahvaljujći medijima i činjenici da mu je majka javno lice, izgleda da su njegove greške teže nego greške nekoga ko to nije. Evo, hvala Bogu, Marko danas ne pije i radi. Ovo je poslednji put da se ja, kao njegova majka, oglašavam ovim povodom, a zlobnicima kojima su ovo mile teme želim milost Božju –  izjavila je Snežana za Telegraf.

M.M./ATAImages

Podećanja radi, Nenad Stojiljković, vlasnik ribljeg restorana sa Banjice, u kojem je pevačicin naslednik radio u avgustu, za Kurir je ispričao da je na nagovor saradnika dao šansu Gvozdenoviću da proba da radi kao dostavljač hrane kod njega, da se na poslu zadržao navodno dva sata i da je za to vreme navodno opljačkao 20.000 dinara.

Ovo nije prvi put da se ime Marka Gvozdenovića u medijima provlači u negativnom kontekstu. Naime, sin pevačice je imao burnu prošlost – 2001. godine, vozeći u alkoholisanom stanju, Marko je usmrtio svoju tadašnju devojku Jelenu, inače ćerku poznatog harmonikaša Miodraga Paunovića. Zbog ovog dela, Gvozdenović je bio osuđen na četiri i po godine zatvora.

Printscreen Facebok/Marko Gvozdenovic

– Moj sin je voleo da popije i napravio je udes. To su bili strašni dani, pogotovo za porodicu koja više nema devojku koja se zvala Jelena. Prodala sam kuću, jer sam u njoj mnogo plakala. Moj sin se još nije vratio svom životu – izjavila je Snežana 2016. godine.

Nakon što je odležao kaznu za pomenuto krivično delo, Marko je 2016. godine izazvao udes na Banjici, u kojem je lakše povređena jedna osoba. Pričalo se i da je 2015. godine priveden jer je pretukao suprugu i naneo joj ozbiljne telesne povrede.

Marko Gvozdenović, Printscreen Facebook/ Marko Gvozdenović

Marko je 2019. godine ponovo završio u zatvoru. On je tada tri meseca proveo iza rešetaka zbog sumnje da je opljačkao porodičnu kuću u Jajincima, ali i pretio majci.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike