Ona je kriva za to što je došao u Beograd: Ovako je Bosanac zbog žene prevario roditelje!

11.09.2021

18:03 >> 18:19

0

Velika ljubav, koja datira od školskih dana, između harmonikaša i njegove supruge traje već 44 godine

Ona je kriva za to što je došao u Beograd: Ovako je Bosanac zbog žene prevario roditelje!
Copyright Printscreen Instagram/ D.SBosanacofficial

Dragan Stojković Bosanac je jedan od najpoznatijih harmonikaša u regionu, a potpuno novu armiju fanova dobio je kao član žirija “Zvezda Granda”. Svojim duhovitim opaskama, facijalnim ekspresijama i ponekad raspravama sa kolegama oduševio je publiku, koja jedva čeka ponovo da ga vidi na dobro poznatom mestu.

Ono što se manje zna o njemu jeste da je on u skladnom braku sa suprugom Dunjom već 44 godine, a simpatije među njima rodile su se još u detinjstvu. Oboje su odrasli u Konjicu, gde su pohađali istu školu, a u emotivan odnos upustili su se u gimnaziji. Nakon završene srednje škole, na iznenađenje mnogih, preselio se u Beograd umesto u Sarajevo, a ne krije da je upravo njegova sadašnja supruga jedan od krivaca za ovu životnu odluku.

Dragan Stojković Bosanac, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Dobrim delom sam zbog Dunje prevario moje roditelje da je bolje da sam u Beogradu nego u Sarajevu. Ona je išla u prestonicu da studira, a ja sam imao kalkulaciju da je ne pustim samu u veliki grad, a i meni se mnogo više dopalo šta je to dolazilo iz Beograda i mene je to povuklo – ispričao je Dragan u emisiji “Iz profila” pa se osvrnuo i na veliki korak koji su napravili još tokom studija:

– Srećno sam se oženio 1977. godine na veliko zaprepašćenje i mojih i njenih roditelja pošto u tom trenutku još uvek nismo završili studije. Desila nam se nepredviđena situacija, ali svakako smo bili već dugo zajedno i to bi bio logičan korak koji je Dunjina trudnoća samo ubrzala. Tada sam shvatio da najveću ljubav prema ženi osećaju muškarci.

Dragan Stojković Bosanac ATAImages/Antonio Ahel

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike