Oglasila se Ana Bekuta nakon što je Mrkonjić hospitalizovan: U bolnici je zbog upale pluća, ja sam prilično umorna!

01.01.2021

12:10

0

Autor: N. Lisinac

Pevačica je istakla da je Militun, kao i ona negativan na koronavirus

Oglasila se Ana Bekuta nakon što je Mrkonjić hospitalizovan: U bolnici je zbog upale pluća, ja sam prilično umorna!
Copyright Foto: Printscreen Youtube

Ana Bekuta oglasila se saopštenjem za medije, nakon što je njen partner, visoki funkcioner SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić tokom prošle noći, 31. decembra, smešten u KBC Dragiša Mišović.

Pročitajte još

Mrkonjić je protekle noći hospitalizovan zbog lakše upale pluća i visoke temperature.

– Milutin je dobro. Sinoć je smešten u bolnicu zbog lakše upale pluća i visoke temperature. I on i ja smo dobili negativne testove na korona virus. Nadamo se da će ga uskoro pustiti kući i zaista nema potrebe za velikom medijskom dramom. Hvala svima koji ste se iskreno zabrinuli za Milutinovo zdravlje i svima koji ste poslali poruke podrške – počela je Ana i dodala:

– Poštovani mediji, ukoliko se desi veća promena ili bilo koja nepredviđena situacija bićete obavešteni od strane mog PR-a te vas sve najlepše molim da me ne zovete do daljnjeg,  jer sam prilično umorna. Svima želim srećnu, zdravu i mirnu 2021. godinu – poručila nam je Bekuta u saopštenju.

Podsetimo, Milutin je sinoć za medije otkrio da je zbog promene na plućima, koju su lekari uočili hospitalizovan u KBC Dragiša Mišović iako su mu testovi na koronavirus negativni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike