Razumem ih, uskraćena su im osnovna ljudska prava! Nataša Bekvalac: Pružaću im podršku dok sam živa!

03.01.2021

12:44 >> 12:12

0

Govoreći o LGBT populaciji, uz koju je maksimalno i koju i te kako razume, pevačica ističe da, iako se kroz karijeru i sama susrela sa osudama javnosti, ne m

Razumem ih, uskraćena su im osnovna ljudska prava! Nataša Bekvalac: Pružaću im podršku dok sam živa!
Copyright Nataša Bekvalac ATAImages/Antonio Ahel

Nataša Bekvalac i tokom protekle godine koju će, kaže, ipak upamtiti po lepom jer samo takve stvari čuva u svom sećanju, pružala je ogromnu podršku LGBT populaciji, a to svakako nije prošlo neopaženo.

– Pamtim samo lepe stvari, pa će tako biti i kada je 2020. godina u pitanju – rekla je za ,,Alo” Nataša.

Pročitajte još:

– Kroz karijeru sam se mnogo puta srela sa osudama javnosti, tako da mogu da razumem kako im je. Ali treba uzeti u obzir da sam ja, kao i većina ljudi koji ovo čitaju, privilegovana. Meni nijedno pravo nije uskraćeno. A LGBT populaciji mnoga jesu. Tako da ne bi bilo fer da kažem da smo u istom položaju jer nismo – ispričala je, pa nastavila:

– Godinama slušam priče svojih prijatelja o tome koliko su im prava uskraćena. Osnovna ljudska prava. Moji motivi da podržim gej populaciju bili su ljudski i emotivni, a tako će biti i sve dok sam živa – istakla je ona.

Koncert ,,S.O.S. za ljubav” i dalje je među najlepšim noćima koje su joj se dogodila. Iako je imala u planu da nastavi turneju po susednim zemljama, to se nije desilo zbog koronavirusa. Međutim, kada sve prođe, pop zvezda će sa svojim timom – nastaviti ono što je započela.

– To je bila najlepša noć u mom životu. Ponosno sam osetila da vredim, da nisam sama i da će jedini put kojim ću u budućnosti da koračam biti pun ljubavi, istine i muzike – objasnila je Bekvalčeva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike