Nebojša Dugalić: Daću sve od sebe da mi deca ne budu glumci!

28.11.2020

07:30 >> 09:18

0

Autor: N. Lisinac

Glumac je ponosan otac čak petoro dece

Nebojša Dugalić: Daću sve od sebe da mi deca ne budu glumci!
Copyright Nebojša Dugalić Printscreen RTS

Proslavljeni glumac Nebojša Dugalić koliko je ostvaren na poslovnom planu, isto tako, a možda i bolje je ostvaren na privatnom planu jer je otac čak petoro dece, što je danas prava retkost.

On je gostovao u emisiji “Kec na jedanaest” gde je govorio o serijama u kojima je prethodnih meseci tumačio zapažene role, ali i o svom privatnom životu i roditeljstvu.

– Za glumca je mnogo važno da ima tu mogućnost da igra različite uloge. Meni se posrećilo pa sam imao zaista različite glumačke zahteve u svakoj od navedenih serija. Važno mi je da svaki lik odigram tako da bude jasno s kojim se sve unutrašnjim konfliktima bori i suočava, koliko je svaki raznovrstan. Svako od nas u različitim situacijama može biti svašta, te mi je drago da je to publika prepoznala i da su im se uloge dopale. Sve je bilo kako treba i mnogo je toga bilo stvar mog izbora, a kada se omogući ovoliki prostor – u poslednje dve ili tri godine snima se više nego ikada, onda nam se otvara prostor za mnoge uloge. Samo neka potraje, imali smo mnogo odličnih serija – rekao je Dugalić.

On se dotakao i teme roditeljstva i otkrio da će se potruditi da njegova deca ne krenu njegovim stopama.

– Baš mi je nedavno supruga rekla za ovu najmlađu da je rođena glumica i da će to sigurno biti, a ja ću dati sve od sebe da to tako ne bude. Važno mi je naravno da se bave onim što vole, ali više bih voleo da to bude neka druga profesija. Svi se bave muzikom, na primer. Svi ponešto sviraju. Imati toliko dece je teško samo u početku, dok su još mali i u potpunosti zavise od vas, ali čim počnu sami da se igraju, kada krenu u školu… tada je mnogo lakše -rekao je Dugalić.

Pročitajte još:

Nebojša Dugalić ekskluzivno za 24sedam: Naučili smo da o moralu sudimo iz vlastitih pozicija

Kviz: O serijama

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike