Ovo je Isak Šabanović iz ,,Zvezda Granda" koji je podigao žiri na noge, pa ih rasplakao: Majstore, ti si sve! (FOTO, VIDEO)

03.01.2021

17:49 >> 18:17

0

Mladi pevač iz Bijelog Polja posle samo jednog stiha uspeo je da izmami pet glasova! Inače, izveo je na sceni poznatog šoua ,,Stipu Gatibo i ,,Oprosti mi št

Ovo je Isak Šabanović iz ,,Zvezda Granda" koji je podigao žiri na noge, pa ih rasplakao: Majstore, ti si sve! (FOTO, VIDEO)
Copyright Isak Šabanović Printscreen ,,Zvezde Granda"

Pročitajte još:

Čuveni šou ,,Zvezde Granda” dobio je, kako ga je Jelena Karleuša nazvala, novu zvezdu večeri – Isaka Šabanovića iz Bijlog Polja, koji je svoj performans prošarao čistom emocijom, na koju pre svega žiri nije uspeo da ostane imun. Momak je izveo ,,Stipu Gatibo”, a zatim i ,,Oposti mi što te volim” u krajnje unikatnom maniru, pa pobrao sve simpatije prisutnih u studiju, kao i kraj malih krana.

Nema ko nije zaplakao, pa i on sam čuvši komentare oduševljenog žirija.

Posle njegove izvedbe i pošto su ga malo upoznali, nikako nisu štedeli na rečima hvale.

 

– Ti si zvezda večeri – rekla mu je u jednom trenutku Jelena, pošto je pažljivo obrisala suze, zbog šminke.

Jelena Karluša Printscreen ,,Zvezde Granda”

– Rak sam u horoskopu… Do sada, nisam imao hrabosti (za ,,Zvezde Granda”), to me je kočilo da dođem. Ja se ne spremam sedam, mesec dana, nego čitav život… – nastavio je da oduševljava ovaj mladi takmičar.

Isak Šabanović Printscreen ,,Zvezde Granda”

– Majstore, ti sve ono što ja zagovaram evo osam, devet godina, koliko sam ovde! Ti si to ovde pokazao – da znaš šta pevaš, šta je estrada i što se voli muzika – poručio mu je glasno Bosanac, pa i njega nasred scene ostavio u suzama.

Dragan Stojković Bosanac Printscreen ,,Zvezde Granda”

Isak je, inače, bio deo nezaboravnog duela sa Hanadom Džehverovićem, koji je takođe pokazao veliki talenat. Ipak, Marija Šerifović Isaku je čak i duet obećala, a Bosanac mu se još i poklonio koliko je bio oduševljen njegovom harizmom i bojom glasa, pristupom uopšte.

Marija Šerifović Printscreen ,,Zvezde Granda”

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike