Ljude je obuzela tuga! Indira Levak posle strašnog zemljotresa: Hvala Srbiji koja nam je poslala pomoć

03.01.2021

21:00 >> 19:17

0

U ova teška vremena, pevačicu raduje samo empatija koja je sve povezala, ali ističe da ih je tragedija baš obeležila

Ljude je obuzela tuga! Indira Levak posle strašnog zemljotresa: Hvala Srbiji koja nam je poslala pomoć
Copyright Indira Levak Printscreen ,,Među nama"

Indira Levak prokomentarisala je situaciju u Hrvatskoj, gde se tlo zatreslo i na samom kraju 2020. godine. Nepogoda je mnoge rastužila, a pevačica napominje da je empatija, s druge strane, i te kako povezala narod.

Pročitajte još:

– Pokušavam sa svojim optimizmom i pozitivom odagnati sve loše što nas je pogodilo. Jutros se opet treslo. Tuga je obuzela ljude, ali tu je i veliko zajedništvo. Hvala puno Srbiji, koja nam je poslala pomoć. Raduje me empatija koja nas je povezala. Imam želju u Novoj godini da se tlo umiri, jer nas je ova tragedija obeležila. Ja se ne dam, ali fali mi druženja – rekla je pevačica.

Uzimajući ovu situaciju u obzir, okrila je kako je proslavila Novu godinu.

– U prethodnih deset godina slavili smo Novu godinu sa publikom, to mi nedostaje. Ali ove godine kome je bilo slavlja, mi smo dočekali Novu godinu kao jednu običnu noć, bili smo sa mačkama, imali smo svoj šou program. Bili smo u mislima sa ljudima koji su ostali bez domova, bez najmilijih, nazravila sam što je ponoć i suprug i ja smo poželeli samo jedno – da se ova godina ne ponovi – ispričala je u ,,Premijeri – Vikend specijalu” Indira.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike