Tijana eM o teškom početku karijere: Na nastupima su me pijani gosti vređali, psovali, nazivali pogrdnim imenima

04.01.2021

09:15 >> 02:32

0

Autor: N. L.

Sa samo 15 godina počela je da peva i nastupa na privatnim veseljima, gde je često doživljavala neprijatne situacije

Tijana eM o teškom početku karijere: Na nastupima su me pijani gosti vređali, psovali, nazivali pogrdnim imenima
Foto: 24sedam/Goran Sivački

Godinu koja je za nama, kada je estrada u pitanju, obeležila je sigurno pesma “Žena od sultana” i pevačica Tijana Milentijević, koja je stekla veliku popularnost zahvaljujući ovoj pesmi. Tijana eM, kako joj je umetničko ime, kaže, da je zbog sna koji je ostavrila na estradi  mnogo propatila u srednjoj školi.

Pročitajte još

Naime, iako joj je u osnovnoj školi falila jedna ocena da bude vukovac, sve to se promenilo kada je već sa 15 godina počela da peva na privatnim veseljima, svadbama, krštenjima i rođendanima, zbog čega je popustila u školi.

– U prvi mah sam bila presrećna što radim, što imam svoj dinar i ne zavisim od roditelja. Prvi honorar mi je bio 200 evra i odmah sam ga potrošila na garderobu za sledeći nastup. Bila sam puna elana, brzo sam učila repertoar i bila veoma tražena. Međutim, došao je period kada više nisam mogla da izdržim – počela je priču Tijana i dodaje:

– Dešavalo mi se da pravo sa nastupa idem u školu. I sad mi je teško kad se setim toga. Zamislite, završim nastup, putujem četiri-pet sati kolima, utrčavam da obučem trenerku, skinem šminku i pravac u školu na prvi čas. Pitala sam mamu da krenem vanredno u školu, ali mi je ona rekla: U školu moraš da ideš, po cenu toga da prestaneš da pevaš. Učenje ti je obaveza broj jedan! – dodala je Milentijevićeva.

Na privatnim veseljima je često bilo skandala, te su je pijani gosti vređali i nazivali ružnim imenima.

– Bila sam ljuta na nju, ali mama je isterala svoje, a ja sam joj danas zahvalna na tome što mi nije dala da odustanem od škole. Razredna je imala razumevanja za mene jer je njen sin klavijaturista u jednom bendu, pa je znala koliko je to težak posao. Ali osim nje, podršku nigde drugde nisam imala. Ostali profesori su me kinjili. Bili su ljubomorni i sujetni. Kod njih sam morala da se pomučim za ocenu. Na sve to, na nastupima su me pijani gosti vređali, psovali, nazivali pogrdnim imenima, a kada bi se otreznili, izvinjavali bi se. Ali niko me nije fizički napadao, vukao za rukav ili gurao pare tamo gde ne treba – rekla je pevačica  za “Informer”.

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi