Hilariju Boldvin i dalje prati veliki skandal! A i do njenog muža Aleka niko ne može da dođe: Glumac se nikome ne javlja!

04.01.2021

16:05 >> 15:44

0

Šalju mu poruke, spremni da mu pomognu, donesu šta treba, a on se izgleda naoružao strpljenjem i čeka da se prašina slegne sama od sebe...

Hilariju Boldvin i dalje prati veliki skandal! A i do njenog muža Aleka niko ne može da dođe: Glumac se nikome ne javlja!
Copyright Hilarija i Alek Boldvin Profimedia

Prošlo je već nekoliko nedelja otkako se Hilarija Boldvin našla na stubu srama, optužena od strane pojedinih fanova da se ,,samo pretvara da je Špankinja”. Pročulo se da joj je pravo ime Hilari Tomas, da je zapravo odrasla u Bostonu, a onda su i krenula šuškanja kako već godinama ,,namerno ima akcenat”, bez obzira na to što joj roditelji sada svakako žive u Španiji.

– Rođena sam u Bostonu i odrasla sam tamo, ali smo živeli na relaciji, Masačusets – Španija. Moji žive u Španiji, a ja sam, pak, izabrala da živim ovde, u Americi. Alek i ja podižemo decu tako da, kao i mi, poštuju oba naroda, što je za mene pre svega jako važno. Razumem da ste zbunjeni i da mi je priča takva kakva je, ali moja je i ponosna sam – pokušala je da se opravda Hilarija, ali nije joj pošlo za rukom.

Skandal je nastavio da ,,trese” javnost, do te mere da njihova rodbina i prijatelji već aktivno proveravaju gde su i šta rade, posebno Aleka, koji se po svemu sudeći daleko manje oglašava kada je ova tema u pitanju.

– Ovaj period je za njih sigurno ispunjen stresom. Nekoliko puta sam slao Aleku poruke, da saznam da li je okej, da li mu nešto treba – otkrio je za ,,Page Six” Bili Boldvin, a Čina Filips mu se pridružila.

– Mojima se slično desilo, pa mogu samo da pretpostavim kako im je. Nije mi pravo dok gledam šta se dešava.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike