Poznate mame koje su se porodile carskim rezom: Anđelini beba bila okrenuta naopako, a Kejt je dugo ćutala o svom iskustvu

05.01.2021

07:31 >> 00:10

0

Gotovo svakoj ženi, životni cilj je da se ostvari kao majka i osnuje porodicu. Nekada za to, međutim, uslovi nisu idealni, a priče pojedinih slavnih dama i

Poznate mame koje su se porodile carskim rezom: Anđelini beba bila okrenuta naopako, a Kejt je dugo ćutala o svom iskustvu
Copyright Kejt Vinslet, Dženifer Lopez i Anđelina Džoli, Profimedia

Brojne poznate glumice i pevačice porodile su se carskim rezom, na koji se žene danas prilično lako i odlučuju. Na primer, Britni Spirs plašila se porođaja, pa se operaciji i nadala. S duge srane, Anđelina Džoli morala je na carski, kako bi porođaj prošao kako treba.

Anđelina Džoli Profimedia

Bivši svetski poznat par Anđelina Džoli i Bred Pit imaju šestoro dece. Troje su usvojili, a troje biološke dece rođeno je carskim rezom. Anđelina je 2006. godine na svet donela devojčicu Šajlo i to putem ove operacije.

– Anđelina je imala carski rez, što je i bilo predviđeno, budući da je beba bila okrenuta naopako – izjavio je lekar Džejson Rotbart koji je izvršio carski rez u namibijskoj bolnici, pisao je magazin ,,People”.

Osmogodišnji blizanci, sada već bivšeg bračnog para Noks i Vivijen su, takođe, rođeni carskim rezom.

Poznata britanska glumica Kejt Vinslet ima troje dece iz tri braka

Ćerku Miju i dva sina Džoa i Bera. Glumica je u javnosti krila da je njena ćerka Mia rođena carskim rezom, a ovu vest je obelodanila tek nakon što je rodila sina Džoa 2003. godine. Zvezda filma ,,Titanik” je priznala da nije imala hraborsti da kaže da se nije porodila prirodnim putem.

– Mia je rođena hitnim carskim rezom. Jednostavno sam rekla da sam imala prirodni porođaj jer sam bila traumatizovana činjenicom da nisam rodila prirodno. Osećala sam se kao potpuni promašaj – objasnila je Kejt, koja je trećeg sina Bera dobila krajem 2013. godine.

Britni Spirs, jedna od najpoznatijih muzičkih zvezda je u braku sa Kevinom Federlajnom dobila dva sina, Šona Pristona Federlajna i Džejdena Džejmsa Federlajna i to carskim rezom. Pevačica nije krila da se plaši porođaja, a imala je predosećaj da se neće poroditi prirodnim putem.

– Imam osećaj da ću imati operaciju. Ne znam zašto, ali nadam se tome. Moja mama kaže da je porođaj najbolnija stvar koju je prošla u životu. Tako da ako se ne dogodi carski rez, moliću za epiduralnu anesteziju – izjavila je tada Britni za časopis ,,Elle”.

Britni Spirs Profimedia

Dženifer Lopez danas ima 51. godinu, a kao majka se ostvarila 2008, kada je na svet donela blizance, Emu i Maksimilijana i to carskim rezom, po preporuci lekara.

– Nosila sam blizance, pa su mi lekari preporučili carski rez i tada je deo mene pomislio kako nisam to napravila kao i svi ostali – priča ona.

Modna dizajnerka, Viktorija Bekam, ima četvoro dece i kako je prvo rodila putem carskog reza, tako je moralo da bude i za poslednji porođaj.

– Najvažnija stvar je da svako dete dobije individualnu pažnju koju treba… Osećam kako me deca vuku na četiri različite strane – objasnila je modna dizajnerka za ,,Sunday Times Style Magazine”.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike