Vesna Zmijanac proslavila rođendan sa unukom Reom: Morala sam i svećice da duvam!

05.01.2021

10:30 >> 12:02

0

Iako je juče bio njen divan dan, pevačica je za 24sedam kroz osmeh rekla da je Nikolijina i Reljina ćerka bila glavna zvezda na bakinoj proslavi

Vesna Zmijanac proslavila rođendan sa unukom Reom: Morala sam i svećice da duvam!
Copyright Vesna Zmijanac, ATAImages/ Antonio Ahel

pročitajte još

Pevačica Vesna Zmijanac u poslednjih godinu dana povukla se iz medija zbog pandemije koronavirusa, a juče je proslavila tamo i 64. rođendan. Naravno, iako je to bio pevačicin dan, glavna zvezda na rođendanu koji je proslavila u krugu porodice bila je njena mezimica, unuka Rea.

Vesna je za 24sedam kratko ispričala kako je prošao njen divan dan.

– Bilo je baš lepo, Rea je bila glavna. Morala sam i svećice da duvam! Napravila mi je i čestitku i to me je najviše obradovalo – nasmejala se pevačica i dodala da puno vremena, inače, provode zajedno. Baka i unuka su tokom pandemije najviše na njenom imanju na planini Bukulja.

– Trudila sam se da pobegnem iz Beograda i skoro celu prošlu godinu sam boravila na Bukulji. Često mi je dolazila unuka Rea. Sa njom mi je prelepo. Kuvale smo, igrale smo se. Čak je sa mnom i pravila punjene paprike, vidi se da je ješna na mene (smeh) – rekla je pevačica u emisiji “DeTexic” i otkrila svoje želje za 2021.godinu.

– Samo da budemo zdravi, i sve ostalo ćemo lako. Ali, ako bih mogla da biram, volela bih i da moja Nikolija ponovo bude trudna i da Rea dobije batu ili seku. Mojoj sreći ne bi bilo kraja – rekla je Zmijanac u emisiji koja se emituje na najgledanijoj regionalnoj muzičkoj televiziji „Toxic“ svakim radnim danom su 12, 17, 21 i 00 časova.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike