Čuveni britanski glumac Rouen Etkinson: Ne uživam puno dok glumim Mister Bina

05.01.2021

20:53 >> 21:05

0

Autor: N. Lisinac

Kaže da nikada nije sumnjao u uspeh serije po kojoj je postao prepoznatljiv u celom svetu

Čuveni britanski glumac Rouen Etkinson: Ne uživam puno dok glumim Mister Bina
Copyright Rouen Etkinson Foto: Profimedia

Britansk glumac Rouen Atkinson priznao je da ne uživa u ulozi Mister Bina, koja ga je proslavila, ističući kako ga taj lik iscrpljuje. Glumac se u ulozi Mister Bina pojavio prvi put 1990. godine, a saga o Mister Binu dobila je i filmove, knjige, kao i animiranu seriju.

Pročitajte još

Iako je od prvog prikazivanja prošlo 30 godina, Mister Bin je i dalje popularan, o čemu svedoči i njegov broj pratilaca na društvenoj mreži Fejsbuk.

– Uspeh Mister Bina nikad me nije iznenadio. Gledati odraslu osobu koja se ponaša detinjasto, a da pritom nije svesna te neprikladnosti, zapravo je jako smešno – rekao je glumac za “Radio Times”, pa se nadovezao na sam lik Mister Bina:

– Nakon što smo napravili animiranu TV seriju, sada razmišljamo o animiranom filmu. Lakše mi je izvesti lik vokalno nego vizualno. Ne uživam puno dok ga glumim. Težina odgovornosti je neugodna. Smatram da je stresna i iscrpljujuća – objasnio je glumac.

Na pitanje da li će biti novih epizoda Mister Bina, glumac nije mogao sa sigurnošću da odgovori.

– Radije ne bih nagađao kada bi to moglo da se dogodi. Ali ta serija je predstavljala kreativnu energiju koju smo svi imali u 80-ima. Pokušati ponoviti to 30 godina kasnije, ne bi bilo jednostavno – zaključio je Rouen.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike