Goran Sultanović hitno prevezen u bolnicu zbog koronavirusa

06.01.2021

08:46 >> 10:20

0

Glumac je, prema pisanju medija, u lošem stanju zbog kovida-19

Goran Sultanović hitno prevezen u bolnicu zbog koronavirusa
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

pročitajte još

Glumac Goran Sultanović primljen je sinoć u bolnicu Dragiša Mišović. On je, prema navodima beogradskih medija, hospitalizovan zbog koronavirusa i navodno je u lošem stanju.

Sultanović ima 73 godine, rođen je u Zemunu, a glumio je u brojnim predstavama, filmovima i serijama, kao na primer Salaš u malom ritu, Policajac sa Petlovog brda, Poslednji krug u Monci, Balkan ekspres, Bolji život, Do koske, Gore dole, Porodično blago i mnogim drugim.

Glumac već godinama izbegava pojavljivanje u medijima, kao i davanje intervjua. Međutim, kada je napravio izuzetak, između ostalog progovorio je i o svom zdravstvenom stanju, zbog kog je u jednom trenutku bio veoma zabrinut. On je tada otkrio je da je, kada je otišao u penziju, počeo manje da radi, manje da se kreće, postao neaktivan i više je sedeo u kafani. Sve to rezultiralo je povišenim krvnim pritiskom.

– Javili su se simptomi zujanja u ušima, pritisak u glavi, skraćeni dah. Obratio sam se lekaru kada sam jedno popodne, posle ručka, gledao Đokovića kako igra peti set i rekao: “Trči!”, a ja ustanem sa kreveta i počnem da se zanosim kao pijan šaran – ispričao je gostujući u emisiji “Na prvom mestu”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike