Darko Lazić obeležava prvi Badnji dan i Božić bez oca: On je bio glava kuće, neće biti isto

06.01.2021

11:16 >> 11:11

0

Pevač je poručio da bez obzira na tugu, mora da pronađe način da bude jak

Darko Lazić obeležava prvi Badnji dan i Božić bez oca: On je bio glava kuće, neće biti isto
Copyright Instagram printscreen/ darkolazicofficial

pročitajte još

Darku Laziću nedavno je preminuo otac nakon operacije želuca, a pevač je sada ispričao koliko će mu faliti za Božić. U emotivnoj izjavi, Darko je istakao da mu je veoma teško, jer ovaj veliki i pre svega najradosniji hrišćanski praznik neće biti isti.

– Teško mi pada što praznike provodim bez oca, ali šta da se radi, život ide dalje. Neće biti isto bez njega za Božić, on je bio glava kuće, svi smo porodično slavili… Ove godine obeležićemo Božić bez muzike, ispoštovaćemo sve običaje, kao i do sada – rekao je Darko za Objektiv.rs. Folker se nakon smrti oca vratio uobičajenom načinu života, a pre svega se posvetio deci – ćerki Loreni i sinu Alekseju. Iako mora da nastavi život dalje, mnogi su mu zamerili što je zapevao.

– Nije mi lako, ali moram da budem jak, najjači zbog drugih. Ako ja padnem, svi smo pali. Pokušavam da se izdignem iz ove situacije, da bude kao što je nekad bilo, zato se i smejem i družim. Vidim da me po društvenim mrežama pljuju, pitaju se zašto kačim fotografije gde se smejem, a imao sam smrtni slučaj. Ko ste vi da mi pametujete? Ja žalim, ne žalite vi. Ja najbolje znam kako mi je! Estradna sam ličnost, moram zbog posla da se smejem i da pevam. Kad sam sam meni je teško, ali ja to pred drugima ne pokazujem – izjavio je Lazić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike