Kim Kardašijan i Kanje Vest posle priča o razvodu, angažovali advokate za podelu imovine

06.01.2021

11:55 >> 13:23

0

Njihov odnos je u poslednje vreme bio veoma turbulentan, a Kardašijanka je skinula i burmu

Kim Kardašijan i Kanje Vest posle priča o razvodu, angažovali advokate za podelu imovine
Copyright Foto: Printscreen YouTube/Vogue

Pročitajte još

Kim Kardašijan i Kanje Vest su od 2014. godine u braku, a kao plod njihove ljubavi dobili su četvoro dece. Jedan od najmoćnijih parova u svetu šoubiza sada je navodno odlučio da okonča brak, kako prenose američki mediji.

– Kim ima svoje poslove i projekte koji su joj važni, a Kanje svoje. Njihovi životi se ne preklapaju mnogo – ispričao je izvor za časopis “People”.

Menadžeri i jedne i druge strane nisu želeli da se oglašavaju povodom ovih tvrdnji, te privatan život Kardašijanke i Vesta je još uvek zagonetka za javnost.

Iako su ovo oboje želeli da prikriju, informacija je dospela do medija kada je starleta angažovala advokaticu kako bi podelili imovinu stečenu za vreme braka.

Kardašijanka poslednjih nekoliko meseci ne nosi burmu i živi sa decom, daleko od supruga, koji se preselio na ranč u Vajomingu.

Kim Kardašijan Profimedia

Podsetimo, Kim i Kanje su tokom leta imali velike turbulencije u braku. Naime, on je tvrdio da je Kim želela da abortira njihovo dete, a potom je Kardašijanka otvorenim pismom javnosti otkrila da Kanje pati od bipolarnog poremećaja.

– Kao što mnogi od vas znaju, Kanje ima bipolarni poremećaj. Svako ko boluje od ove bolesti ili se njegova voljena osoba pati, zna koliko je to bolno i komplikovano razumeti. Nikada nisam javno govorila kako se odrazilo na nas kod kuće jer ja veoma štitim našu decu i Kanje ima pravo na privatnost kada je u pitannju njegovo zdravlje. Ali danas se osećam kao bi trebalo da to komentarišem zbog stigme i zablude o mentalnom zdravlju. Oni koji razumeju mentalne poremećaje ili čak komplusivno ponašanje znaju da je porodica nemoćna ukoliko član nije maloletnik – napisala je Kardašijanka tada.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike