Goca Božinovska zaplakala nakon saznanja da će postati baka: Bože, hvala ti što si me nagradio! Nikome neću dati bebu!

08.01.2021

08:56 >> 09:47

0

Pevačica je veoma uzbuđena zbog prinove koju očekuje njen sin Mirko Šijan i devojka Bojana Rodić, ali je priznala i da je zabrinuta trenutno zbog majke

Goca Božinovska zaplakala nakon saznanja da će postati baka: Bože, hvala ti što si me nagradio! Nikome neću dati bebu!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages/Instagram printscreen/ bojana__rodic

pročitajte još

Goca Božinovska saznala je na Božić da će njen sin Mirko Šijan i buduća snaja Bojana Rodić da joj podare unuče, a za naš portal rekla je da je presrećna.

Pevačica je tokom razvogova sve vreme zahvaljivala Bogu što je nagradio najlepšim poklonom, ali je priznala i da je na mukama zbog lošeg zdravstvenog stanja svoje majke.

– Bože, hvala ti što si me tako nagradio! Da li sam ja tako dobar čovek da me Bog ovako obraduje? Samo da sve bude kako treba, mnogo sam srećna. Ne mogu da vam opišem koliko sam radosna, neću nikome da dam bebu, ja ću da je odgajam, čekaću već ispred porodilišta – našalila se Goca kako bi dočarala ljubav prema budućem unučetu, dodajući da joj je sve jedno šta će da bude, samo da bude “živo i zdravo”, a ona će ga voleti najviše na svetu. Međutim, kako je juče ceo dan bila na telefonu zbog stanja svoje majke, koja je smeštena u bolnicu, nije smela previše ni da se veseli sinoć.

– Nešto bih i popila da nazdravim sinoć, ali se tako čudno osećam, pod stresom sam, zabrinuta zbog mame jer ne znam šta će biti, a s druge strane najsrećnija sam na svetu. Jedva čekam da ljuljam bebu, jedina mi je želja sad da Bojana bude zdrava i da lepo iznese trudnoću – kaže Božinovska za 24sedam, a na pitanje hoće li biti svadbe ove godine, kaže da to nije važno.

Mirko Šijan i Bojana Rodić ATAImages/Antonio Ahel

– To su sve usputne stvari koje su lepe, ali ovo je prava sreća. Volećemo bebu najviše na svetu, a ja i Bojanu doživljavam kao moju ćerku. Mirko je od prvog dana za nju govorio da je to njegova žena. Nikad nije bio ni prema jednoj devojci takav, mnogo se vole i to je najvažnije – uzbuđeno kaže pevačica, a na pitanje kada će ići da upozna priju i prijatelja u Titel, kaže da se sa Bojaninom mamom već upoznala.

– Priju sam već upoznala, bila je kod nas dok još nisam znala da ćemo biti prije. Bojana je iz divne kuće, dobro dete i njih dvoje će biti dobri roditelji. Jedino mi je žao što… Moj tata nije živ da s njim podelim radost – rasplakala se Goca tokom razgovora, ali ubrzo ponovo spomenula da jedva čeka da gura kolica.

– Život ide dalje, samo da sve bude dobro. Na Božić da saznam ovako lepe vesti… Zaista sam presrećna. Ja sam i moju decu do juče mazila kao da su bebe, tek unuče neću da ispuštam.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike