Nastavlja se suđenje? Džoni Dep optužio Amber da je zadržala 7 miliona dolara od razvoda koje je trebalo da donira

08.01.2021

17:55 >> 17:56

0

Autor: N. Lisinac

Iako su mnogi mislili da su se strasti između ljutih bivših supružnika stišale, glumac je demantovao novim slučajem koji će se uskoro naći pred sudom

Nastavlja se suđenje? Džoni Dep optužio Amber da je zadržala 7 miliona dolara od razvoda koje je trebalo da donira
Copyright Džoni Dep Profimedia

Glumac Džoni Dep navodno je optužio svoju bivšu suprugu Amber Herd da je zadržala veći deo novca od 7 miliona dolara koje je dobila u nagodbi za razvod, umesto da ih pokloni u dobrotvorne svrhe kao što je obećala.

Međutim, Depovi advokati navodno su kontaktirali dve organizacije tokom poslednjih godinu dana kako bi saznali da li je Amber donirala novac. Dečija bolnica nije otkrila koliko novca je dobila od Amber, a Dejli Mejl piše da su dobili samo 100.000 dolara.

Džoni Dep i Amber Heard Foto: Profimedia

Šefovi bolnice navodno su pisali Amber u junu 2019. godine i pitali je da li će ispuniti dogovor, a Depov pravni tim uveren je da nije bilo drugih isplata.

Podsetimo, Džoni je nedavno izgubio spor protiv tabloida “The Sun” i njegvih izdavača. Glumac ih je tužio jer su ga u članku okarakterisali kao nasilnika koji je zlostavljao Abmer. Dep je negirao te priče, ali je nakon priloženih dokaza izgubio sudski spor.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike