Veljko je u moj život došao kao nagrada! Verica Rakočević: Možda je greh da ostane sa nekim ko će uskoro 80...

10.01.2021

11:49

0

Modna kratorka voli da misli da će njen odnos s Kuzmančevićem trajati do kraja života, ali kako se nikad ne zna, ne bi je čudilo da ipak ne bude tako. Bilo

Veljko je u moj život došao kao nagrada! Verica Rakočević: Možda je greh da ostane sa nekim ko će uskoro 80...
Copyright Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević ATAImages/Antonio Ahel

Verici Rakočević i Veljku Kuzmančeviću razlika u godinama nikad nije predstavljala problem, kada je njihov odnos u pitanju. Modna kreatorka je s kompozitorom u srećnom su braku od 2013, a iako su nailazili na razne predrasude, ona se nada da će trajati zauvek. Ipak, ne bi je čudilo da i ne bude tako, ,,jer se u životu nikad ne zna”.

– Život je to, nikad se to ne zna. Život je čudna pojava, ne razmišljam o našem odnosu da je za ceo život, volela bih da je tako, ali me ne bi iznenadilo ni da nije iz prostog razloga što čovek ima samo 38 godina možda bi bio greh da ostane sa nekim ko će uskoro imati 80 i kusur – iskrena je bila u ,,150 minuta” Verica, koja se zatim dotakla i negativnih komenara s društvenih mreža.

– Kad mi napišu da sam baba u komentarima, misle da sam se ja uvredila. Ja i jesam baba i po godinama, a i svojim unucima, ali je nekulturno. Ni ne čitam ih toliko, ali ponekad se nađe neka budala – priča kreatorka, koja na svojim onlajn profilima ne krije koliko je voljena.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević Instagram screenshot

– U otuđenom svetu gde caruje materijalno ljudi su prepoznali iskrenu emociju i zanemarili godine, tako da je bilo više pozitivnih nego negativnih komentara. Ja se nikada nisam obazirala na tuđe živote, te me ni komentari onih koji to ne razumeju nisu doticali. Što se adrenalina tiče, svakako je tu čim imate snage da prkosite pravilima, da u 69. godini krstarite motorom, igrate se žmurke sa emocionalno nepismenima, a u svojoj intimi živite kao da ste upola mlađi. Ispunjena sam u svakom pogledu. Činjenice ne stavljam pod tepih, svesna sam i radosti i rizika koje donosi ovakav odnos. Lakoća kojom Veljko amortizuje sve životne probleme samo mi kazuje da je on došao u moj život kao nagrada – odgovorila je ona na pitanje da li joj je za sve ove godine makar jednom ,,protrčalo” kroz glavu ,,šta nam je trebalo sve ovo”.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike