Tozovac je Mimu voleo decenijama, sudbonosno ,,da" izgovorio joj na samom kraju 2020, a ovako priča o prvoj supruzi: O toj ženi ne znam ništa!

10.01.2021

13:20

0

Predrag Živković i njegova voljena Mima venčali su se 31. decembra, posle 40 godina ljubavi i zajedničkog života

Tozovac je Mimu voleo decenijama, sudbonosno ,,da" izgovorio joj na samom kraju 2020, a ovako priča o prvoj supruzi: O toj ženi ne znam ništa!
Copyright Predrag Živković Tozovac ATAImages/Antonio Ahel

Predrag Živković Tozovac Emiliju je zavoleo na prvi pogled. Intimna ceremonija vnčanja odvila se kod kuće posle čak 40 godina velike ljubavi, na samom kraju 2020. godine. Mima je, kako je on zove, kaže – zauvek osvojila njegovo srce i pesmu ,,Mima” napisao je upravo njoj.

– Sreli smo se slučajno i tako je počelo. Zaljubili smo se čim smo se ugledali. Njoj sam napisao pesmu ,,Mima”, koju sam objavio u knjizi. Inače, njeno pravo ime je Emilija. Mima je moja prava ljubav i moj izbor. Naš odnos je više od ljubavi. Ljubav bih opisao kao kratkotrajnu bolest. Mi smo u najlepšoj fazi jer smo postali prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog. Ljubav nema veze s godinama. Mira Stupica često je volela da kaže: ,,Živim život punim plućima i u ovim godinama”, iako je bila u staračkom domu. Ja se slažem s njom – ispričao je svojevremeno Tozovac medijima, prenosi ,,Blic”.

Pročitajte još:

Bez Mime ne voli nijedan dan da provede. Jednom je doživo veliki stres, kada je sanjao da ju je zauvek izgubio.

– Moja žena, smem da kažem moja žena i sa pravom kažem žena zato što je prava žena i zato što sam sa njom bezmalo proveo pola života. Ona je veoma strpljiva, ona je dobra majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica. Ali pre svega, meni je bila baš prijatelj i potpora u životu. Ja sam Vodolija, a ona ne može sama. Jednom sam sanjao da je umrla. Pa sam joj rekao, grleći njen sanduk, kukajući na glas u snu: ,,Zašto me ostavi, s kim ja sad da živim”. Pazite, to je najiskrenija rečenica koju u snu čovek kaže. Tako da sam joj tad najlepšu ljubavnu pesmu rekao – pričao je jednom prilikom legendarni pevač.

– U ovim godinama nigde mi se ne ide, ne putuje mi se… Dovoljna mi je moja Mima i ljubav koju imamo – ističe Tozovac, još uvek zaljubljen u svoju dragu s kojom nije dobio naslednike jer ,,sudbina nije htela tako”.

– Ovo nema veze sa godinama. Bio sam oženjen kao mlad čovek sa dvadeset godina. Brak tada nije uspeo. Živim sa Emilijom, koju najlepše volim četrdeset godina. Imao sam jednostavno želju da krunišem jedno zajedničko vreme života u ljubav. To je jedini razlog – dodao je za „Blic“ Tozovac, kojem je ipak krivo što nije uspeo da napravi pravu srpsku svadbu zbog pandemije koja vlada u celom svetu.

– Bilo je veselo. Veoma emotivno za mene, radovao sam se tome. Ali ova drugarica korona nije nikome prijatelj, ni nama. Zato samo to uradili, najintimnije u stanu. Došao je matičar, zajedno sa kumovima i to je to. Ljubav je u pitanju.

Prva žena

– Ne znam o toj ženi ništa, živi sa porodicom u Americi. Bio sam veoma mlad, tada sam imao svega dvadeset godina i na početku karijere. Međutim, rastali smo se posle nekoliko godina, danas nemam kontakt sa njom – rekao je pevač.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike