Anđela Jovanović o dečku Mihailu Dudašu: Najbolja stvar u 2020. je ljubav koja se rodila između nas dvoje

11.01.2021

11:39 >> 10:59

0

Par se nalazi trenutno na Jahorini, te je glumica ispričala kako se provode

Anđela Jovanović o dečku Mihailu Dudašu: Najbolja stvar u 2020. je ljubav koja se rodila između nas dvoje
Copyright Instagram printscreen/ _blejzmodesti

Anđela Jovanović, glumica i ćerka Dragana Gagija Jovanovića i Branke Pujić, već neko vreme se zabavlja sa atletičarom Mihailom Dudašem, a par se trenutno nalazi na zimovanju na Jahorini.

Glumica je ispričala zbog čega su krili vezu u početku, a istakla je i da je veoma zaljubljena. Anđela je Mihaila upoznala i sa roditeljima, a otvoreno je govorila prvi put o emotivnoj vezi.

– Zajedno smo pola godine i iskreno prijalo nam je što smo uspeli da sačuvamo našu intimu do sada. Čuvaćemo je i dalje, ali nema razloga da krijemo da smo  u vezi. Uživamo zajedno i definitivno jedna od najboljih stvari u 2020. koja je svima teško pala, jeste ljubav koja se rodila između nas dvoje – rekla je Jovanovićeva za Gloriju. Njih dvoje sada se provode na planini, te je otkrila i nešto o svom dečku sportisti.

– Kao profesionalni sportista, desetobojac, Mihailo nije smeo da skija ranije. A sada, kada je zbog pandemije koronavirusa sve stalo, stvorili su se idealni uslovi da nauči. Krenuo je, jako mu dobro ide i mogu reći da je talentovan i za skijanje. Ja vozim bord duže vreme zato što sam na skijama doživela povredu. Ali ni na dasku nisam stala poslednjih godina jer nisam stizala da idem na skijanje zbog obaveza. Ali, evo, sad se polako vraćam u formu na Jahorini. Planina je prelepa, baš uživamo – rekla je Anđela.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike