Saši Matiću nudili ulogu u filmu! Pevač odbio da snimi pesmu koja je danas veliki hit!

11.01.2021

12:08 >> 12:16

0

Pevač je istakao da je ponosan na saradnju sa pevačicom Severinom Kojić, ali i otkrio da je on komponovao numeru More tuge”

Saši Matiću nudili ulogu u filmu! Pevač odbio da snimi pesmu koja je danas veliki hit!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Saša Matić važi za jednog od pevača koji svoju privatnost čuvaju daleko od očiju javnosti i ne gradi karijeru na skandalima, već na dobrim pesmama i veoma dobro poznatom glasu. Svaku pesmu bira pažljivo, a tokom gostovanja u jednoj emisiji priznao je da je imao ponudu da bude deo jednog filma, ali da ipak situacija nije bila povoljna i od dogovora nije bilo ništa.

– Ne sumnjam da bih se snašao. Jednom su mi nudili da pevam u jednom filmu ili seriji, to je bilo davno i nismo se nešto dogovorili – ispričao je Saša.

Matić je za milionski auditorijum priredio pravi užitak kada je održao onlajn koncert, a sada je priznao da je imao strah jer nije imao podršku publike kao i do sada.

Saša Matić ATAImages/Antonio Ahel

–  Jedva sam čekao da se završi. Plašio sam se da ću stati, u nekom trenutku, a neće imati ko da peva. Teško je bez publike – rekao je Matić u emisiji “Ekskluzivno”, a potom i priznao da je veoma ponosan na saradnju sa pevačicom Severinom.

– Najponosniji sam na duet sa Severinom, jer sam to komponovao ja, i tačno sam u tom njenom delu čuo nju. Prosto je pesma mediteranska, mora je pevati neko iz tog kraja – otkrio je Matić.

Pročitajte još

Pevač nije krio i da je dobijao pesme koje nije želeo da snimi, a da su one u izvedbi drugih pevača postali veliki hitovi, poput pesme “Prekasno”.

– Bilo je nekih pesama, što je posle postalo hit, ono: “Sedimo za istim stolom, ćutiš ti, ćutim ja”. To je posle snimio Gile i postao je veliki hit. Ja tu pesmu nekako nisam prepoznao i eto – rekao je Saša.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike